maanantai 16. heinäkuuta 2007

Kesän riemuja

Viime kesänä ostetulla trampoliinilla on kova kuhina heti ilmojen kuivuttua.Lapset pomppivat iloisina ja siinä on kuulemma hyvä ottaa aurinkoakin.
Kaikenlaiset voltit ja käsinseisonnat pitää kokeilla.Reunalla olevassa varoituslapussa,joka on jostain syystä poistettu,luki ettei saa olla kuin yksi hyppijä kerrallaan.Mutta siinä tulee kuulemma parhaat pomput useamman ollessa yhtäaikaa hyppimässä.
Ja janokin siinä tulee,kovaa liikuntaahan se on.Ja nälkäkin muistuttaa välillä.

Tänään on jatkettu luhdin penkojaisia ja löysin ihania lasipurkkeja.Pelastin ne heti omaan käyttööni.Ja ettei tule perään kysymystä mitä niillä teen,niin tungin ne täyteen tänään kotiin tulleilla langoilla.Tilasin Saksasta Rellanasta lankoja viikko sitten ja heti ne löysi paikkansa.
Virkkaus-ja neulepuserolangat on hiukan vielä haku päällä,mutta kyllä nekin iltaan mennessä meille kotiutuu.
Sain eilen tehtyä neulepaitani mielestäni loppuun,mutta kokeiltuani sitä kertaalleen päälleni totesin,ettei se kaula-aukko mallaa ollenkaan.Tilasin sitten vielä yhden kerän lisää Vihreästä Vyyhdistä.
Mieheni kysyi illalla,miksen voi koskaan ostaa kerralla tarpeeksi lankaa,vaan joudun aina hakemaan lisää tai miettimään millä sen työni jatkaisin.
No,enhän minä osta oikeastaan koskaan lankaa minkään ohjeen mukaan, vaan sen langan takia!Mistä minä tiedän,kuinka paljon minä tarvin sitä lankaa,kun en koskaan tiedä mitä siitä ostaessani edes teen.
Noi miehet...

Illalla sain sellaisen ahaa-elämyksen,kun katselin yhtä lankalaatikkoani.Olen vuosia sitten löytänyt kauniin pitsi-palmikkomallin Uudet Käsityöt-lehdestä ja aamulla katselin ohjetta.Lanka on malliin ihan passeli.Taitaa siirtyä tuo kasa jonoon toteutettavien puolelle.

Ei kommentteja: