tiistai 10. heinäkuuta 2007

Nappijuttu



Pienten kaksosten neuletakit ovat valmiina.
2-vuotislahjaksi auttaa vielä viedä pehmeät paketit,eivät osaa vaatia mitään lelua.Miksiköhän sitä aina tekee melkein samanlaiset vaatteet sisaruksille tai nyt minäkin tein kaksosille.Sen takia,ettei sisaruksille tule riitaa vai sen helppouden takia,että on olemassa jo valmis malli,minkä voi helposti toistaa.
Näiden pienten äiti tunnistaa jo sivusilmällä,minkävärinen taapero menee ihan eri suuntaan.
Minusta reipas raita on raikas vaatteena.Ei liian juhlava,mutta käy siihenkin.Ja arkena niin kotoinen.
Pojan palleron takkiin kulutin sinistä lankavarastoani.Vaaleansininen Novitan Kotiväki neuloutui kaksinkertaisena,samoin Anttilasta ostettu tummansininen Viola.Lidln Coloradon neuloin yksinkertaisena.
Kahden kerroksen raidoituksella,puikoilla 4mm.


Tytön,kummilapsen pakettiin tulee mukaan myös henskelihame.
Lankana on Novitan Jasmin.Napit antaa kivan lisän muutoin niin sileään neuleeseen.Sekä silmukoinnit helmassa,kuvaavat lehtiä ja varsia.
Jätän henskelit lasten äidille ommeltavaksi,jos menisi kerrasta kohdalleen.Tein hiukan kasvunvaraa henksuleihin ja luulen,että hametta voi käyttää myös vyötärömittaisena myöhemmin.
Tytön takkiin löysin kätköistäni valkoista Novitan Alabamaa,sen neuloin kaksinkertaisena.Novitan oranssi Suvi ja Lidln pastellinsävyinen lanka oli kertaallista.Tämän takin tein kaksi kertaa.Purkasin valmiin takin ensimmäisen teoksen,kun näytti että on liian pieni.Puikot 3,5 mm hame ja 4mm takki.
Mallit neuleisiin on oma.

Vielä on yksi neule keskeneräisenä,tälle viikolle olen sen meinannut saada valmiiksi.
Hain kyllä jo seuraavat langat odottamaan viereeni neulettani varten ja uusi iso liinan malli on valittuna.

Ei kommentteja: