perjantai 7. elokuuta 2009

Lasia














Matkan onnistumiseen vaikuttaa paljon hyvä yöpymispaikka. Meitä onnisti saada 4 * hotellihuone, jossa oli muutakin katseltavaa kuin ikkunasta pihalle.
Toki hotellin 15. krs oleva huone antoi mahtavan tilaisuuden seurata kaupungin elämää ylhäältä päin. Huomioni kiinnittyi heti huoneessa olevaan lasiseen sermiin ja peilin kehykseen. Tunnistin tekniikan sulatelasityöksi. Ajankohtainen siksikin, osallistun parhaillaan työpaikallani järjestettävälle sulatelasikurssille.

Alkeitahan tässä opiskellaan, mutta tartuntasulatuksesta on kyse näissä töissä. Työssä käytettyjä laseja en tunnistanut, pitänee palata joskus takaisin tähän hotelliin tutkailemaan asiaa paremmin.
Kohdallemme ei ole koskaan ennen osunut huonetta, jonka kylppärissä olisi ollut kylpyamme. Se oli sen verran mukava amme, että päätimme kaupunkikierroksellamme käydä ostamassa jotain ihanaa kylpysuolaa. Ja sehän löytyi Viru keskuksesta. Ah, miten olikaan mukava rentoutua pitkän päivän päätteeksi lämpöisessä kylvyssä ja kerätä voimia seuraavaan päivään. Lapset kylpivät oman kämppänsä altaassa, taisivat sukellella enemmänkin altaan pohjalla. Jostain syystä kiinnitin tavallista enemmän huomiotani kävelykierroksella näkyviin lasitöihin. Kameraan tallentui nämä pari kuvaa pihalta kuvattuna.


Kyllä tästä matkasta tulikin monta kuvaa tallennettua ja paljon tekstiä. Jokunen on tainnut löytää itselleen lisää kivoja käyntikohteita näistä päivityksistä.
Mukavaa Tallinnan matkaa kaikille matkaajille.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kauniita lasitöitä.Tota pitsiä haluais heti itselleen. äiti

Harakka kirjoitti...

Kauniita lasitöitä siellä olikin.
Noita olisi kiva itekkin tehä.
Tuolla alempana olit käynyt tukussa, ja aivan ihana paikka, ei varmaan pois pääsisi helposti, ei ainakaan ilman isoa kasaa lankoja!
Kiitos vierailusta blogissani.

pirle kirjoitti...

Mukava matkakertomus:) Hyvin annoit käyntivinkkejä, jos joskus mahdollisesti Tallinnaan asti täältä pääsen. Lasikoristelut ja -esineet jäävät varmaan mielesi sopukoihin ja synnyttävät aikanaan jotain ihan omia "Terhi-design" luomuksia.

Olivieno kirjoitti...

Menikö jotenkin ohi vai kerroitko missä hotellissa yövyitte? Mukavalta näytti matka, pääsispäs...

TeSa kirjoitti...

En maininnut hotellia.
SAS Radisson, ihan Viru hotellin takana.