torstai 16. elokuuta 2012

Tilkuttaa

Tässähän saattaa vaikka innostuakin ompelemaan edellisen päivityksen koreihin kangasvuorit. Nimittäin ilmoittauduin maanantaina opiston tilkku- ja helmikurssille, joka alkaa syyskuun puolella.
Asiasta heti inspiroituneena pesin, eli kutisin muutaman valmisverhon joista olen joskus suunnitellut ompelevani pirttiin talviverhot. 
 Kun antaa asialle pikkusormensa, niin kohtahan minä etsin ne ihanan pyöreät tyynynkaavat, niihin kankaat ja terassinpöydänkin voisin verhoilla kesäisellä tilkkutyöllä...
 Vaikka minulla ei ole mitään voimassaolevaa suhdetta oman Singerini kanssa, on minulla entuudestaan tallessa opiston Husgvarnaan sopiva puola. Edistääköhän se yhtään asiaa?
Pitänee testata  =)

4 kommenttia:

Ingi kirjoitti...

Koreista tulee varmasti hienot sellaisena. Annoit minullekin hyvän idean, työhuoneeni nurkassa on ruma pyöreä kori, ei muuta kuin maalaamaan ja ompelemaan!

Olivieno kirjoitti...

Tilkkutyöt koukuttaa mutta tulokset on onneksi palkitsevia. Harmillista on se, että joka puolelta tulee hamstrattua kamalia määriä tilkkukankaita, ja niitä on joka läpi väärällään!

Aivan mielettömän hienon liinankin olet virkannut!

Eija kirjoitti...

Ei muuta kuin Onnea ompeluun... Kyllähän sinä senkin taidon osaat. Teillä on siellä niin virkeää opistotoimintaa...

TeSa kirjoitti...

Kiitos teille.
Tilkkutyöni ovat olleet jäähyllä monta vuotta. Olen ommellut useamman tilkkupeitonkin, saamatta kangasvarastojani pienenemään.