maanantai 23. maaliskuuta 2015

Äiti, lähetä rahaa!

 No, juu. Edellisen päivityksen loppuun jatkoa. 
Nuorimmainen tosiaan punkkas viime viikon vanhimman pojan kotona syystä, että nuoripari oli talvilomallaan viikon Berliinissä. 
Nuorimmaisen työharjoittelupaikka on lähellä sijaismajoitusta, josta käsin aamuiset herätyksen harjoittelupaikkaan olivat tuntia normaalia myöhemmin. Perheen kissat saivat olla kotona ja pysyivät suunnilleen päivärytmissään kiinni.
Matkan alkupäivinä sain puhelimeni viestikenttään kolme kiinnostavaa kuvaa, joissa oli kuvateksti: - Lähetä rahaa!
 Nuoret olivat nähneet kaupan, jossa myytiin nukkistavaraa. Minä ilosta piukeena kysyin tietysti hintatiedot ja sain samalla vastauksen, että viikolla menevät uudemman kerran kyseiseen kauppaan.
 Sain puhelun, - Täällä Berliini. Kuin kirjeenvaihtaja ikään, kun humu varmensi mitkä tuotteet tahdoin ostaa. Näitä laatikoita oli vaikka kuinka paljon, mutta päädyin niihin tuotteisiin joista olin saanut kuvat.
Aiemmin olen itse ostanut Tallinnasta saman firman tuotteita.
 Itse paikan päälle päästessäni olisin varmasti tuhlannut koko matkakassan tähän kauppaan. Viehkoja pieniä keräilyesineitä, joiden kultauksilla ja pikkutarkoilla maalauksilla, tai siirtokuvilla saa kivaa kiiltoa nukkiksen sisutukseen.
 Sain taas pontta suunnitella uuden nukkiksen sisustusta ja kokonaisuuden sijoittelua. Suuri kaappi ei olekaan niin helppo sijoittaa kotiimme. Talon paikkaa ei liiemmin siirrellä, kun sen saa kalustettua ja sisustettua, eli sen olisi hyvä osua kerrasta omalle kohdalleen.
Tuotteet löytyivät joulutavarakaupasta, jossa ei ole nettimyyntiä laisinkaan. Syystä, että liike myy kausituotteita ja varasto muuttuu kaiken aikaa.
 Makea tuliainen, jonka sisältö on vain osittain minun. Peltinen rasia on ajatuksella valittu.
Kiitos!

2 kommenttia:

Pionimetsän Tiina kirjoitti...

Voi veljet mitä hankintoja!

TeSa kirjoitti...

Kyllä. Kaikki menevät talteen uutta nukkista varten.