maanantai 18. toukokuuta 2015

Kalenterissani on tyhjää tilaa

Päivityksen luonnoksista löytyi kuvia viime kesästä. Näistä kuvista hehkuu lämpö ja runsaus.
En ole käynyt tänä keväänä omalla kasvarilla kuin kääntymässä, mutta tällä viikolla on aika ottaa tämäkin tila taas käyttöön. 
Ainakin toin töistä mukanani ensimmäiset taimet tänään.
Katselin viime viikon lopulla päivyriäni ja huomasin ettei minulla ole mitään merkintää seuraavaan kahteen viikkoon! Pitäisikö huolestua?
Miäs sanoi että oota vaan, kyllä se kohta täyttyy. Nyt olen täytellyt loppuvuoden ja alkuvuoden sivuja.
Koska tänään ei ole satanut laisinkaan, niin suuntaan pihatöihin. Jos vaikka saisi osan nurmestakin ajettua ja kerättyä loput talventörröttäjät komppariin.
Huomasin käydessäni työhuoneella, että viinimarjapuskissa on pienehköt kukkatertut. Tähän kuvaan on vielä tovi matkaa. Joten nautin tyhjästä kalenteristani ja puuhakkaasta pihahetkestä.
Hyvää uutta viikkoa sinulle.

4 kommenttia:

Lumiruusu kirjoitti...

Hei Tesa ! Ihanaa että haluisit aloittaa ristipistotyön..kuvailemsi aakkosmalli jossa ruusupuu kuulostaa auniilta mutta en nyt millään tavoita mitä tiettyä mallia tarkoitat!?

Auttaisin mielelläni Sinua tämän ihanan ja tosi koukuttvn harrastuksen alkuun.. Netissä on tosi paljon ilmaisia rp.malleja kunhan muistaa että Pinterestin puolela iso osa malleista on laittomasti jaossa.. Aidosti imisesa mallissa on aina merkinta free chart ,freebie tms. Googlesta löytyy kivoja esim hakusanoilla Snow Flower Diares,Luli DMC.n sivuilla on mys tosi pljn ilmaismalleja.. ja toki mallej löytyy Suomessakin City marketeissa ja Prismoissa myytvisstä rp.lehdistä... Olikohan tästä apua?? Autan mielelläni Sinua eteenpäin kuinka vain voin omalta osaltani ..

sartsa kirjoitti...

Joskus on vaan ihana, kun ei oo mitään pakollista ja voi tehä mitä huvittaa ja milloin huvittaa.
Kranssit oli ihania!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihastuttava enkeli saapui aivan ehjänä perille ja kuvailin hänet blogiini. Luonnossa enkeli on tietenkin kauniinpi kuin kuvissa, koska valo liikkuu lasin läpi. Todella huolella olet enkelin tehnyt ja ihanat lasit ja upeat värit. Olen todella kiitollinen sinulle kun raskit luopua tästä ihanuudesta. KIITOS

TeSa kirjoitti...

Lumiruusu
Katselin myös Pinterstin tarjontaa, mutta en löytänyt sieltäkää ihan sitä etsimääni. Jatkan hakua.

Kaunis kiitos teille kaikille.