perjantai 9. helmikuuta 2018

S

Suuret kiitokset meiltä molemmilta saamastamme onnittelujen määrästä! Sain illalla kotiin tultuani näin ihastuttavan lahjan miäheltä.
Talvi on näyttänyt parastaan. Petasin pedin ja katselin takapihan lumenpintaa. Se ei ole vuosiin ollut niin korkella kuin on nyt. Valoisaa ja talvista maisemaa on ihana katsella.Viikolla on ajoittain näkynyt heleä valoballo. Innostuin kuvaamaan kevään ensimmäisten tulppaanien väriloistetta.
 Kevättä kohti hurjaa vauhtia, mutta niin mennään myös vuoden ensimmäistä näyttöä. Työskentelen yksin kotona, välillä poikkean koulussa. Pidän ajatukset kasassa, enkä notku koneella. Kröhm! 
Eilen oli ihan huippupäivä, sain paljon valmiiksi, mutta se koneella notkuminen oli kyllä suhteessa sama. Nappasin roskalavalta ison pinon kansioita työtäni varten, lasten lapsille ennätin ensimmäiseksi kiinni polkupyörään apupyörineen ja vielä iltamyöhällä sain kahvi- ja suodatinpussipaketilla suuren metallisen työkalulaatikoston työhuoneelleni. Miäs naureskeli, että ottaako hän peräkärryn varokseltaan tänään töihin.
Tätä kiiltoa en ihan samalla tavalla haetuttanut, vaan odotin ja odotin paketin saapumista monta päivää.
 Ostin Torin kautta ompelukoneen, joka jumittui viikko sitten pidetyn mielenilmaisulakon vuoksi matkahuoltoon. Muutaman päivän olen opetellut koneen tekniikkaa itessein, kun mukana ei ollutkaan ohjekirjaa. Onneksi netistä löytyy videoita, joista voin katsoa ohjeistusta, jos en jotain osaa.
 Uusi koneeni on suurella työtasolla ja enemmillä ompeleilla varustettu, kuin vanhani, joka on vielä käytössäni. Täytyy päästä kaupoille ostamaan puolia lisää, kun yhteen puolaan en viitsi laittaa kuin yhtä väriä kerrallaan. 
Jos tämä tuntuu yhteistyöhaluiselta kanssani, pidän tämän, muuten laitan uudelleen myyntiin.
 Ai se näyttö? Se sisältää paljon ompelua ja yksityiskohtia. Siitä sitten myöhemmin.
Kauniita talvipäiviä kaikille!
 

4 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Oo-o, hieno lahja. Rakkautta.
Mullakin on nyt kevään ekat tulppaanit uudessa kodissa.

Saija kirjoitti...

Oi miten hieno kone, kaunotar! Toivottavasti se toimii.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihastuttavan lahjan olet saanut ja on muuten ihanuus tuo ompelukoneesikin.

liisan kotona kirjoitti...

Ihana lahja :) Itse kun olen sellainen helmikorujen ystävä. Toivottavasti matkanne jatkuu myös tuon ompelukoneen kanssa seuraavat vuosikymmenet :)