sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Ja voittaja on...

Kaunis kiitos vielä kaikille viesteistänne, läsnäolosta ja muistamisista. Juhlien jälkeinen blogitauko venyi kohtuuttoman pitkäksi. 
Ensinnä vietin pää tyhjäksi ja jalat vetreäksi - viikon, jonka aikana ei tullut tehtyä muuta kuin työt. Viikko juhlien jälkeen tuli pikku2 hoitoon flunssaisena. Myös äitinsä sai saman taudin. Joten minä myös jonon hännille. Sinnittelin koko viikon töissä, mutta loppuviikosta, kun ei enää tullut ääntäkään ja voimat alkoivat hupenemaan, ei miäs suostunut ottamaan minua mukaansa töihin, vaan jätti kotiin. 
Täällä minä, sohva selässäni yskin ja köhin itsekseni. Tosiaan yksinäni vietin viikonlopun, kun miäs oli toistamiseen ylitöissä koko viikonlopun.
Olen saanut vähitellen ääneni palautumaan, yskänpuuskat vielä kiusaavat, mutta pirteämpi olo kuin viikolla. Kiitos hyvän sohvan, jonka syleilyyn antauduin sairaslomani aikana. 
Kirja-arvonta päättyi kuun vaihteessa.

Arpaonni suosi viidettä viestin jättänyttä, eli MariaRin. Ota minuun yhteyttä sivupalkissa näkyvään sähköpostiosoitteseen, niin laitan sinulle kirjan matkaan.
Kiitos kaikille osallistuneille!

6 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Oi oi, se on kuulemma sitkeä tämä syksyinen tauti. Onneks ei oo mun päälle tullut. Hyvähän se toisaalta on välillä soffallakin makoilla, niin paljon oot viime aikoina touhunnut.

liisan kotona kirjoitti...

Onnea voittajalle :)

Sartsa kirjoitti...

Onnea voittajalle!
Kovasti on nyt ollu tota tautia liikkeellä. Meilläpäin ehkä jo vähän tasaantumaan päin. Ite ollaan vielä säästytty. Nykyään jo pelkkä nuha onn paljo ärsyttävämpi, kun nuorena ;)

Anonyymi kirjoitti...

Huippu hieno maanantaiaamu!
Minäkö todella saan tuon ihanan ja mielenkiintoisen kirjan :)
Kiitos onnitteluista.

Laitan sähköpostia
Terveisin MariaRin

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onnea voittajalle.
Paranemishaleja sinulle.

TeSa kirjoitti...

Kiitos enkuli! Vielä tauti pitää otteessaan.