sunnuntai 10. maaliskuuta 2019

Neule

Loma tekee tehtävänsä, kädet nauttii silmukoista, aivot huilaamisesta ja keho lämpimästä neuleesta. Olin neulonut edellisen kolmen viikon aikana, aina villatakista lähtien, neulemekkoa itselleni. Välillä menee monta päivää, että en ehdi, enkä edes jaksa neuloa. Muutamassa päivässä sain neuleeni valmiiksi, etukappale ja hihat valmistuivat joutuin. Pian sen sitten kasasin. Kostutus tapahtui pyykkärissä ja kuivaus kaapissa. Olipas se haasteellinen aseteltava. Himppasen harmittelin aamulla pukiessani, että neule on kovin sähköinen. Mutta, kuten kuvista huomaatte, ei se siinä tuulessa näy! Takatukasta tuli etutukka, helma heilui missä heilui. Ja niin heilui kelkkamiähen käsikin =)
Lumi pölisten kolme moottorikelkkaa sujahti omille poluilleen ja tallentuivat kuviin kanssani. Poitsu sai tallennettua hetken.
Neule on tehty Novitasta 1/ 18, 39. Lanka on Nalle Taika, kahden kerroksen nousulla, kahdelta eri kerältä ettei neulepinta lätäköidy.

8 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Kaunis,erittäin lämpimän näköinen ihanan pitkä neule:)
Onkait tuhon saanu tikutellä,:) ahkera oot!
Maisemissakaan ei moitteen sijaa;)

http://intsu.vuodatus.net kirjoitti...

Aivan ihana villamekko ja vaikka yksinkertaisen mallinen,niin kyllä on saanut neuloa paaaljon silmukoita. Kaunis ja varmaan lämmin.

Sartsa kirjoitti...

Kaunis ja just sopiva paikkaa käyttää tota. Nykyään en oikein osaa käyttää mitään isompia neuleita missään. Ehkä se on myös asenneongelma. Jotain isompaa ois kiva tehä, mut jos se sit on vaan kaapissa, niin ei haluis siksi ees alottaa.
Jonkin aikaa on saanu tikutella Nallevahvuudella, että oot saanu mekon valmiiksi.

KristiinaS kirjoitti...

Hieno mekko. Hyvä että vältit lätäköitymisen, miten ne langat osaakin sen lätäkön tehdä.

Tuula - Villatuta kirjoitti...

Huippukaunis mekko ja kuvat ovat vallan upeita <3

TeSa kirjoitti...

Kiitos, kiitos kaikille.

liisan kotona kirjoitti...

Onpa ihana mekko ja todella lämmin. On siinä ollut tikkuamista.

TeSa kirjoitti...

Innoissani neuloin, kun ohjekin oli valmiina. Kiitos =)