tiistai 19. marraskuuta 2019

Uusi ennätys

 Siellä mekin, missä niin moni muukin kävi viime viikonloppuna, Euroopan suurimmilla kädentaitomessuilla. Reilun 55 t kävijää! Lisäystä viime vuoteen n.4 400. Lauantai oli kaaos mitä luin netistä ja kuulin kurssilaisilta. Messut ovat monipuolistuneet vuosien saatossa. Jos joku harmittelee väentungosta, ei pidä messuille lähteä. Tarjonta on kattavaa, hyvin monipuolista ja aina lähtee mopo käsistä, vaikka kuinka päättäväinen olenkin.
Olin taas kahden vaiheilla lähdenkö ollenkaan, mutta arpaonnen osuttua kohdalleni Taito Shopin pääsylippuarvonnassa, päätös oli helppo. Mennäänhän me.
 Menopäivä valikoutui sunnuntaiksi hetkellisen pähkäilyn päätteeksi ja hyvä niin. Edellisillan pikkujoulut tuli nukuttua pois ja heräsimme vasta silloin, kun piti olla kiinni messuhallin ovirivassa. Teimme rauhassa kierrostamme ja löysin etsimäni. Sen jälkeen olikin vuorossa ostokset rivien välistä 🙃.
Olin kirjoittanut ne tärkeimmät hankinnat oikein ruutupaperille, lähinnä mittoja. Kun sain kaikki yhdestä loosista, vei miäs jo ensimmäistä satsia ostoksia narikan suojaan.
Voi kuinka onkaan helppoa ostosten teko, kun toinen menee valmiiksi jonoon ja minä haalaan maksettavat koriin. Saatiin taas paheksuvaa silmäparia, mutta kokenutta messuilijaa ei kannata mulkoilla. Tämä tehdään taidolla =)
Kävin tapaamassa myös Susun ja ihan vain parin uuden kerän kanssa siirryin takaisin juoksuradalle. Ostokset putkahtelevat vuosien mittaan valmiina töinä blogin puolelle, tai niin minä luulen. Toivon!

11 kommenttia:

Liisan kotona kirjoitti...

Voi kunpa pääsisin tuonne ehkä ensivuonna :)

TeSa kirjoitti...

Näillä messuilla on 3 pv messuranneke ihan huippujuttu. Silloin ei täydy ahnehtia kaikkea yhtenä päivänä, ehtii katsomaan näytökset ja osallistumaan pajoihin. Sit jos jää vielä virtaa, ostoksille!

Liisa kirjoitti...

Olipa ihanat Messut!
(ihailen mielelläni näin ruudun takaa,ilman paniikkia:)

TeSa kirjoitti...

Nämä on. Paljon mahdollisuuksia!

KristiinaS kirjoitti...

Messuista on kiva lukea ja kuvia katsella. Harmillisen vähän vaan enää niistä blogataan. Hyvä kaveri kuva Susun kanssa.

TeSa kirjoitti...

Kiitos Kristiina. Messupostaus kuuluu pakollisiin päivityksiin.

Sartsa kirjoitti...

Teillä oli taas varsinaista ryhmätyötä ;)
Minullakin oli kankaiden suhtee jo mittoja mukana. Olin silti aika hillitty ostoksissa, kun ei lopulta viekoittelevia kuvioita ollut liikaa.
Nykyään on helpottunu tuo kahvilameininki messuilla. Joitain vuosia sitten meinattiin nääntyä, kun kaikkiin syömäjuttuihin oli ihan hirveät jonot, eikä tajuttu ottaa eväitä mukaan. Nyt sai syömingit helpommin ja istumapaikkaakin löyty.

Saija kirjoitti...

Jospa ensi vuonna pääsisi messuille, kaikki kävijät ovat tykänneet niistä.

TeSa kirjoitti...

Täsmähankinnat, omat eväät ja ennakointi vessaan. Kokemukset opettaa.
Messuilla on aina mukavaa.

Susu kirjoitti...

Olipa mukavaa tavata! Kiva kun kävitte moikkaamassa. Oma messuiluni jäi siihen yhteen osastoon, josta poistuin kaks kertaa päivässä pisulle :) Löytyi muuten sellainen vähän syrjässä oleva paikka, jossa ei ollut koskaan jonoa. Messuruuhkassa olisin varmaan ahdistunut, mutta siinä osastolla oli hauskaa tavata ihmisiä ja samalla ihailla ohikulkevien kauniita neuleita :)

TeSa kirjoitti...

Samoin ❤
Messuilla saa ihan ähkyn kolmen päivän esittelyaikana, koettu. Ymmärrä, jos oma "kolo" paras olo.