lauantai 14. maaliskuuta 2020

Näin on hyvä olla

Nyt olemme saaneet suosituksen olla kokoontumatta suuremmissa määrin, on hyvä olla pienesti. Kulkea väljissä väkijoukoissa ja välttyä saamasta tautia itselleen. En suostu panikoimaan. Enkä hamstraamaan, mutta jonkinlainen kotivara olisi hyvä olla. On mainittu kolmen vuorokauden tarpeista ja kyllä sellainen kaapeista löytyy. Vessapaperiakin löytyy!
Mikä meihin meni? Ihan hamsteriksi en itseäni suostu luokittelemaan, vaikka joitakin kotivaroja on enemmän.
 Olen aina pitänyt huolen, että pystyn viihdyttämään itseni, vaikka olisin useamman kuukauden poissa ihmisen silmistä. Lankavarastojen täydentämiseenkään en ole tämän enempää haksahtanut =)
Jos terveyttää riittää, on kädentaitoihin varattu materiaalia vaikka ja kuinka. Lasitöitä mieli halajaa, mosaiikkia tekisin hiukan lisääkin.
 Olla nököttäisimme
 Hiukan tunnelmoisimme ja pitäisimme yhteyttä läheisiimme, jotka ovat yhteydessä muutoinkin meihin. 
Ja ihan vakavasti kun asian otan, ei mitään käsitystä, kuinka karanteeniajan viettäisimme. Lapset eivät enää työllistä, mutta apuna olisimme. Täytyy nyt vain toivoa, että välttyisimme kaikki koronalta, vaikka ennuste on aika hurja. Moni meistä tulee sairastumaan tuohon.
 Ojentelin jälleen tyynyt kohdilleen. Miäs aina painaa mieleensä mikä tyyny oli missäkin, kun kääntää kylkeään sohvalla =) Silti käyn välillä, köh, korjaamassa järjestystä.
 Vallilan kuoseissa on paljon kivoja vaihtoehtoja, joista kodin talvisävyihin sopivat mielestäni nämä hiukan tummemmat sävyt. Muutoinhan tyynyröykkiö on aika vaaleavivahteinen.
 Kun vielä vaihdettiin pirtin matto punaisiin räsymattoihin, voikin alkaa odottamaan kevättä ja pääsiäistä.
Pääisiäiseksi olemme varanneet pienen lomareissun, mutta oletan, että sekin tullaan perumaan lähipäivinä, kuten niin monet muutkin matkat. Kuulumme miähen kanssa molemmat riskiryhmään, joten perumme matkan itse, jos siihen ei tule koko ryhmän perumista.
 Orkidea jaksaa ilahduttaa pitkäaikaisella kukinnollaan. Kastelen, mutta näin talvella sumuttelen usein kasveja. Myös tätä.
 Pitäkään huoli itsestänne ja toisistanne. Hyvää viikonloppua teille kaikille, jatkan tyynyjen oikomista ;)



Keltainen tyynynpäällinen, Pentik

8 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Kiitos samoin teille Aurinkoista viikonloppua!
..minä kans ...tyynyjen järjestelijä,toinen on mainokset /lehdet,äkkiä pois pöydältä:)
..viihdytään kotona !
(hamstrattujen viihdykkeiden kera,langat .käsityöt,askartelu-jutut:))

TeSa kirjoitti...

Mainokset ja kaiken ylimääräisen minäkin poistan aina pois silmistä.

Sartsa kirjoitti...

Päivä kerrallaan mennään eteenpäin ja katellaan, mihin Suomi menee. Oman työn puolesta vähän hirvittää, mikä rumba sieltä on tulossa, kun on hoitoalalla.

Onneli Winter kirjoitti...

Tämä päivä juurikin mennyt ihan vain ollessa ja pohdiskelin että jos tulisi karanteeni, olisinko ahkera ja vaikka siivoaisin kaapit ym. Arvatenkin istuisin ja neuloisin. Huoli lähimmäisistä jotka ovat riskiryhmää. Kauanko tämä vielä jyllää, miloin saapuu taas se arki jossa korona ei mielessä päälimmäisenä. Vielä näyttäisi työ kutsuvan maanantaina, huominen voi muuttaa kaiken taas sekaisemmaksi. Toivotaan parasta ja pidetään huoli toisistamme <3

enkulin käsityöt kirjoitti...

Minäkään en ole ollut hamsterina ja viihtyisin kotona todellakin hyvin. Askartelumateriaalija ja lankoja löytyy.
Tuo uutisten paljous lisää tuskaa ja paniikkia kaikille. Minä olen päättänyt luottaa enkeliporukkaani, joka pitää kaikista hyvää huolta.

Liisan kotona kirjoitti...

Minäkään en tunnusta olevani hamsteri, mutta ihan peruselintarvikkeita varasin vähän enemmän, sillä silloinhan ei tarvitse mennä niin usein kauppaan alistamaan itseään. Lankoja ole "vähän" hamstrannut. Olen päättänyt aina, etten osta yhtään lankaa enää, mutta kun ne tuppurat vain lentää kärryyn. Ulkoilla voi kuitenkin näinä aikoina ihan normaalisti ja ilmatkin suosivat. Mukavaa keskiviikkoa <3

TeSa kirjoitti...

Hei, ihanaa olette vielä kaikki siellä! Kiitos kommenteistanne. Pysykää terveinä.

Saija kirjoitti...

Vallilan lintutyynyt sopis meillekkin! Tunnistan tuon tyynyjen oikomisen :))