torstai 10. helmikuuta 2022

Aurinkoa

Laitoin uuden pelakantaimeni ihan kiinni ikkunaruutuun, että saavat kaiken valon mitä on tarjolla. Tein hankintoja Pelargoanitaivaasta, joka kävi taannoin myymässä tuotteitaan Tampereen Kauppahallissa. Katsotaan nyt selviääkö nämä hoteissani kesään asti. Työhuoneelle talvehtimaan viemäni pelakat ja terassihortesia ovat hyvässä kasvussa, eli jotain saan heti valmiina kesän alkuun.

Pirttiin vaihdettiin valkopohjainen matto ja joulunpunainen siirrettiin varastoon. Samalla vaihdoin keväisemmät tyynynpäälliset tai oikeastaan otin ne esiin vaatehuoneesta, johon siirsin ne tyttären sohvasängyn myynnin vuoksi. 
Vähän pidin mööpelivalssia, kun siirsin vaarinkammarista pienen lipaston pirtin puolelle. Tässä laatikossa on kaikki neulonta- ja virkkausvälineeni. Lähempänä työtuoliani. Nyt ei täydy hakea talon toisesta päästä. 

Samalla sain kohinaradion ihan huudeille. Harvemmin avaan radion ommellessani, joten radio jouti pirtin puolelle. Samalla, kun siirtelee materiaalia, siivoaa pölyjäkin.

Sohvanistumiskäynnit on jääneet muutamaa kertaan. Pitäisi ottaa oikein asiakseen lähteä liikkeelle taas.

Vaaleat tekstiilit, puun sävyt ja vehreä kokonaisuus. Muutama viherkasvi on taas päättänyt yhteiselonsa kanssani. Pitää malttaa itsensä ja tarkkailla ylimääräisiä kirppuja lehtien pinnoilla.
Mukavaa päivää sinulle, 

6 kommenttia:

Puikoillanikin kirjoitti...

Kevät tulee, vaikka ulkona ei vielä näytä siltä. Kevät on hyvä aloittaa sisätiloista juuri niin kuin sinäkin. Vaaleaa ja vihreää esille. Valoa tulee joka päivä enemmän ja enemmän.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Näyttää kyllä keväiseltä siellä. Ihana tuo vanha radiosi

Sartsa kirjoitti...

Sulkahuiskut luo lisää vanhaa tunnelmaa radiopöydälle.
usko tai älä, mutta tällä hetkellä inhoan aurinkoa suuresti. Istun päänsäryssä sisällä, aurinkolasit päässä.

TeSa kirjoitti...

Tänään sataa lisää lunta, joka ei ole vielä vanhan surma.
Hyvää sunnuntaita teille kaikille.

Saija kirjoitti...

Viihtyisä ja kodikas huone! Tuo pöytä on kaunis ja sopii hyvin tähän tilaan.

TeSa kirjoitti...

Kiitos Saija. Tänään juurikin katselin, kuinka passeli tuo pöytä on omalla paikallaan.