keskiviikko 14. helmikuuta 2024

Perhe

 Askartelin kolmen kortin ystävänpäiväkorttisarjan lasten perheille. Valitsin ruskean pohjan, jossa on pienen pienet sydämet. Tein hetken valintaa, mitä muuta tähän laittaisin ja päädyin käyttämään vaaleanpunaiset kyyhkyset, jotka leikkasin jo valmiiksi leikatuista paloistani vinosti poikki. 

Kiinnitin voimateipin paperien keskikohtaan ja kiinnitin pitsinauhan teippiin.
Sommittelin eläinkuvan niin, että sain sen sopimaan kehyksen kanssa kortin sisäpuolelle. Liimasin kuvaan sydämen päälle kirkkaan timanttihelmen. Ripsautin kahta erilaista konfettia ja liimasin shaker muovikuvun. Sen päälle lisäsin kimaltavan piparikuvioisen renkaan. Näin sain tehtyä kolmen sarjan, jonka asettelin aamuaurinkoon kuvattavaksi. 
Tässä vielä nuo kortit erikseen kuvattuna. 


Alkuvuodesta on neulomiseni olleet hyvin vähäisiä ja pieniä. Tein lisää näitä pään yli vedettäviä kaulureita, joista toistona Miljalle Novitan Rulla-langasta punainen.
Venlalle ja Vanessalle laitan postipaketin, jossa on heidän kaulurinsa. Nämä olen neulonut Novitan seiskasta, Nature. Neuloin jämäkerästä raitoja, kun miehusta oli jäädä liian lyhyeksi. Erilaisesta raidoituksesta oppii tuntemaan omansa. 
TERHI

6 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Suloiset kortit ja tosi lämpimät kaulurit olet tehnyt.
Ihanaa Ystävänpäivää Sinulle.

TeSa kirjoitti...

Kiitos, ja samoin teille hyvää ystävänpäivää ❤️

*VEKKI* kirjoitti...

Kauniita kortteja askartelit.

TeSa kirjoitti...

Kiitos, kiitos

Repolainen kirjoitti...

No täällähän on ollut tällä viikolla oikein korttikarnevaalit....
ihailin useamman postauksen ja en pysynyt edes laskuissa kuinka monta korttia!!

Ihanasti on leikkaa-liimaa-terapia puraissut!!
Itselläni nimitän tuota näpertelyä omaksi terapiakseni.... kortti on kiva, kun sen saa valmiiksi nopeammin kuin neuleen (ainakin minä!!)

Oletkos huomannut mun skräppihaasteen... josko innostuisit mukaan, kun sakset ja liima saa suorastaan taikuutta taitavissa kätösissäsi aikaan.... kaulureiden käyttäjille albumia, kiiltokuvakirjaa tai muuta vastaavaa....
https://repolainenreissaa.blogspot.com/2024/01/a-b-c.html

TeSa kirjoitti...

Kiitos Repolainen. Haasteesi on kiva ja erilainen. Taidan olla vain seuraajan osassa.