keskiviikko 24. huhtikuuta 2024

Auringonsäteitä

Puhutaanko hetki takatalvesta? No, se oli ja meni, tuoden mittaushistorian suurimman lumimäärän, sekoittaen liikenteen ja ihmetyksen miksi kesärenkaat on jo vaihdettu. Vai oliko vaihdettu? Ei meillä. Ei kannata vieläkään. Luvassa on monenlaista liukasta lätäkköä ja suhrua.
Kun aurinko valaisee hetken, vangitsen sen säteet talteen. Viherkasvit tykkää, niin minäkin. 
Laskin yhtenä päivänä kukkien kastelukierroksella niitä olevan 94. Muutama on päätynyt talven aikana kompostiin, mutta aina ei osaa tehdä oikeita valintoja. 
Jouluisessa nukkekodissa on valot sammuneet. Led-kynttilän paristo on hiipunut ja ovet sulkeutuneet. Välillä kurkkaan onko kaikki kohdillaan.


Jekkutonttu
Suurimman minitalon sisustus on pysynyt ennallaan muiden juttujen kiriessä edelle. Tänne haluan tehdä pehmeistä materiaaleista sisutusjuttuja, verhoja ja mattoja.

Uusin nukketorso on sijoitettu kylpyhuoneeseen. Tämä on Tallinnan löytö, josta putoili paljetit yksi toisensa jälkeen. Liimasin ne yksitellen takaisin paikoilleen ja miäs kehitti jaluksen.




Välipalalle!

TERHI

2 kommenttia:

Puikoillanikin kirjoitti...

Eilisen lumimyräkän jälkeen on tänään ollut mitä kaunein auringonpaiste. Se sama aurinko näkyy tuossa kuvassasi. Joka puolella tippuu ja lorisee, mutta kannattaa hetki vielä pysyä talvirenkaissa.

TeSa kirjoitti...

Tänäänkin oli jäätävän liukas aamu