perjantai 12. elokuuta 2011

Valkoiseen häkkiin

















Sitä voisi hiljaksiin alkaa siirtää ajatuksiaan sisätiloihin, kun kesä on kulunut ulkoillessa.
Kodin sisustaminen jää kesän aikana vähiin.

















Lintuhäkissä kasvanut köynnöskasvi sai ensinnä häädön häkistään, kun päivänä muutama tuumasin häkin olevan ällön tunkkainen.
Piti niin helposti poistaa köynnökset, mutta eihän siitä mitään tullut. Oksat olivat kietoutuneet toisiinsa, häkkiin ja ruukun ympärille. Lopulta katkoin kaikki poikki ja laitoin uudelleen juurtumaan. Kasvi nuokkuu vieläkin kasvihuoneella kovasta käsittelystäni.

















Muutama kerros valkoista maalia häkin pinnoihin sai taas ihmeitä aikaan.
Madonna ja kynttilälyhty täyttivät häkin pohjan, olkoon nyt hetken näin.
Kesällä kerran pääsin käymään peräkonttikirppiksellä, ihan ohimennen huomasin suurella parkkipaikalla ihmisvilinän ja kohta olin jo itsekin siellä.













Löysin ihastuttavan vanhan ja kuluneen peilin. Kosteus oli tehnyt tehtävänsä lasin pintaan, mutta sehän vasta ostovillitystäni lisäsi. Peili on paksu, n. 6 mm : n vahvuinen. Omaa paikkansa sekään ei vielä ole löytänyt, kunhan aikansa ensin nojailee kirsun päällä seinää vasten.
Peili kertaa kauniisti viherryksen.
Sisustuksen luonne muuttuu iän mukaan, huomaan sen. Lapsissahan tuon piirteen huomaa pyrähdyksittäin. Mikä vuosi sitten oli ehdottomasti saatava, voidaan huoletta palauttaa keittiön pöydälle paljon mitään puhumatta.












Näin kävi maapallolle, jolle tässä myös etsin kuumeisesti omaa paikkaansa. Tässä pallossa on kivaa se, että siinä toimii vielä lamppukin. Tämä ja monta muutakin ostosta on sovitettu saman kirstun kannelle. Harvennusta tehdään syksyn aikana, kunhan tässä keritään.

















Kiitos teille kaikille opiskeluun kannustavista viesteistä.
Sompailen näin alkuunsa kahden kurssin kanssa, kun vähänkin jää aikaa toisen työstämiseltä. Otin koululta lasilaatikostani jonkin verran materiaalia mukaani, jos viikonloppuna ehtisin leikkaamaan edes lasia.Samalla minun pitäisi miettiä portfoliokansioon kuvia ja tekstiä, sekä CV-osioon henkilökohtaisia asioitani. Taas piti näpsiä muutama kymennen kuvaa, että sai muutaman onnistuneen otoksen. Ei tällaista, missä pokkani petti ties monennenko kerran.
Tytär on innoissaan uuden oppimisesta ja ympäristöstään. Huomenna viedään loput muuttokuormasta, tänään vein vain astioita.Viikonlopun iloa sinulle,

7 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Sinulla on kauniita yksityiskohtia ja tavaroita kotonasi.
Siis sitä sisustus-silmää :)
Tuo häkki on ihana ja onhan kiva että se pääsi välillä hengittämään, kasvin alta.

Voimia sulle jatkoon !

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Illat alkavat viiletä ja hämärtyä, kiva alkaa suunnitella talvipesää!
Niin kauniita kuvia (tässä ja edellisissä)!
*
Käy kurkkaamassa, blogissani on jotain sinulle!!

Pirena kirjoitti...

On sulla silmää, mulla ei yhtään tai olenpa vaan niin laiska. Luin tässä kaikki mitä on jäänyt kesältä lukematta.
Onnea opiskeluun.

Tuta kirjoitti...

Hyvin kuvattuja kuvia ja häkki on upea:)

Olivieno kirjoitti...

Kaunis asetelma! Mahtava löytö tuo peili!

pirle kirjoitti...

Kesälukemista riitti minullakin (kuten Pirenalla), kun pitkästä aikaa tänne ehdin. Olet joukkoinesi ollut ahkerana; monipuolisen kaunista jälkeä saatu aikaan. Mukava kuva sinusta tuossa harmaita hirsiä vasten, hyvä kun on pokka vähän "pettänyt" :)

TeSa kirjoitti...

Kaunis kiitos teille kaikille.
Kiitos Paulalle, noudan plakaatin.