tiistai 20. joulukuuta 2011

Punapipa x 2


Kuinka hassusti jäikään tonttupipa kahvipöyälle, kun kuvailin edellisen päivityksen kattausta. Se on tuo muisti kun pätkii, niin kaikki pitää nykyään olla käden ulottuvilla ja silmän alla, että ei unohda.

Sain viestin jossa tiedusteltiin, että onko minulla yhtään valmista huopaspipaa. No eihän minulla ollut, mutta lupasin tehdä heti kun käteni vapautuvat. Piankos minä sellaisen neuloa sujautan.
Edellisestä pipasta olikin jo kulunut aikaa, ohje ihan hukassa. Onneksi tämä blogi muistaa nuo kirjoitukset ja lehdet mistä tarkistaa tarvittavat tiedot.
Neuloin pipan ja huovutin pyykkikoneessa, mutta en alkuunkaan tykännyt valmiista tuloksesta. Se ei vaan ollut malliltaan minun mieleinen, joten päätin antaa sen kummilapselle ja tein toisen pipan hiukan erilaisin kavennuksin.Siksi olin pipan laittanut kahvipöytään, että muistaisin sen myös antaa pois.
Toisen pipan kanssa tein kavennukset hiukan maltillisemmin ja huovutuksen kevyemmin. Valmis pipa tulee naiselle, jonka enkelinkiharat eivät saa mennä lättänäksi, joten pipa mallikin on hiukan ohjettaan väljempi.

Tupsuksi virkkaisin pallon, jos toisenkin, kun suurin osa näistä lopulta meni miniän kissoille leluiksi.

Osan palloista täytin kirpparilta ostamallani isohkolla kulkusella.

Huovutustuntumaa pitäisi ylläpitää, ettei aina tarvisi tehdä koekappaletta.5 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Ihania tonttupipoja!

intsu kirjoitti...

Minusta hienot pipot molemmat. Tuo sinun lamppusi on kyllä upeaakin upeampi! Hienot glögijuhlat teillä olleet. Mä olen muka laittanut ja laittanut joulua,mutta ei se taida valmiiksi tulla. Tänään leivon limppuja ja jotain hyväskää ja aloittelen yläkerran siivousta. Vielä on joulupukin mukaan neulottava yhdet sukatkin.

Unknown kirjoitti...

Ihanan mallinen tuo tytön päässä oleva lakki !
Ja miten ihmeessä saat noin tasaisia palloja :))

Cefuts kirjoitti...

Oikein hyvää joulua ja upeaa uutta vuotta! Kävin syksyllä monta kertaa kotikylässäsi; siellä on kauniit maisemat :)

TeSa kirjoitti...

Kiitos ;))

Pesukone huovuttaa melko tasaista jälkeä, kunhan monen kokeilun jälkeen löytää sen oikean ohjelman.