lauantai 4. joulukuuta 2021

Syksyn värit

Tämän syksyn iltakurssit lasin osalta on saatu päätökseen. Kurssien loppua kohden tuntui alkavan pitkä kiri, kun korona-luvut nousee nousemistaan. Saimme kuitenkin pitää tunnit, eikä meitä vaadittu esittämään passiakaan. Uusien kurssien alkuun ei ole kuin reilu kuukausi ja toiselle kurssille voi alkaa ilmottautumaan jo tänään netin kautta, toisen aika on parin viikon kuluttua.

Oma pyrkimykseni on, että ehtisin käydä kerran viikossa omalla työhuoneella ja tekisin jotain. Tekemistä riittää tai ainakin järjestelemistä huoneessa. Kun pääsen työpöytäni ääreen, aloitan heti. 
Sulattamalla tehtyyn työhön olen tehnyt ensin pohjan kahdesta lasista, sinisen ja oliivinvihreä. Toiseen sulatukseen puut, oksat ja pieni maalisutaisu, linnut.
Kun iltatyö on tauolla, lähdimme heti liikkeelle 😃 No, ei vaineskaan. Mutta sain vihiä edullisista lasimateriaaleista, joista tein netin kautta varauksen ja kävimme hätsysti noutamassa ne eilen töiden jälkeen Hämeenlinnasta. Samalla ajolla kävin katsomassa myös toisen lasiliikkeen tarjonnan ja tein hankintoja. Ihan kaikkea en saanut mitä listallani oli.
Koska nälkä, ajoimme idylliseen Tiirinkosken kahvilaan, jossa söimme maukkaan lämminsavulohivohvelisalaatin. Kuvakollaasi Tiirinkoskelta. 
Vielä ehdimme Toijalan Pellavatehtaaseen ennen sulkeutumista ja sieltä Lahdesjärvelle Pirilän kukkataloon. 
Ihanaa viikonloppua teille kaikille, 

5 kommenttia:

Omppumato kirjoitti...

Kaunis lasityö :). Ihanaa viikonloppua sinullekin!

Intsu kirjoitti...

Tykkään kovasti tästä lasityöstä. Kaikkihan sun lasityösi ovat kauniita. Sinä jaksat ja ehdit niin moneen paikkaan. Kivaa viikonloppua sinulle myös. Lepää nyt vähäsen edes.

satunNainen Paula kirjoitti...

Iiiik, päätyikö tuo pähkinänsärkijävartio teille kotiin? Iiiiihana.
Olet kyllä ihan tehokas, kun suunnittelet retkiänne - monta kärpästä aina yhdellä iskulla.:o)

Sartsa kirjoitti...

Olet ehtinyt käydä hypistelemässä kaikkea ihanaa! Omat työtkin etenee vähän kerrallaan.

TeSa kirjoitti...

Kiitos, kiitos kaikille.
Pähkinänsärkijät eivät tulleet meidän mukaan. Hiukan nikotutti niiden hinta.