lauantai 14. toukokuuta 2022

MM kiakkoo

 Tampere on kiakkokartalla eilen alkaneiden kiakon MM kisojen aikana. Osa peleistä pelataan Helsingissä, osa Tampereella. Olisi ollut kiva osallistua ihan paikan päällä, mutta myöhäiset iltapelit ei kiinnosta yhtään. Viikolla tulevia pelejä en jaksa katsoa kuin ensimmäisen erän. Toisen kohdalla alkaa nukkuMatti aukomaan hiekkasäkkiään. Näin viikonloppuna kyllä seurataan. Keskustorin Kesäkeitaalle oli lyhyt jono, jossa olimme hetken. En kuitenkaan halunnut jäädä odottamaan, vaan jätimme paikan toisille. Jos sitten jonain toisena päivänä. Tänne olisi voitu jäädä katsomaan Suomen ensimmäinen peli. 

Viikonloppu aloitettiin kaupungista. Hämeenpuistossa on Kansainväliset Suurmarkkinat, jossa viipyilimme pitkään kauniin keväisessä säässä. Puistoon oli kerääntynyt paljon niin myyjiä, kuin asiakkaitakin. Oli kiva katsella, tuumailla ja katsoa mitä kaikkea on tarjolla. 

Töiden jälkeen ruoka maittoi. Piti vain valita jono ja pian oli nyrkkiruoka edessä. Puistossa on muutama penkki, siistikin vielä, joten valitsimme yhden ja nautimme kreikkalaiset annoksemme. Jälkkärit näkyy kuvaähkyn lopussa. 
Teimme pienen kaupunkikävelyn. Nautimme kaupungin tunnelmasta, ihmisvilinästä, iloisista juhlijoista ja keväisestä tunnelmasta. Frenkellinaukiolla minut pysäytti kuin seinään nämä kukkeat kirsikkapuut. Sovimme puistorehvit nuorison kanssa 💕. Oli kiva kaupunkitapaaminen, eikä ihan ensimmäinen puistotapaaminen.

2 kommenttia:

Puikoillanikin kirjoitti...

Oliko siellä ihan shortsikeli? Tampere on kiva ja kaunis kaupunki. Mekin kävimme siellä äskettäin teatterimatkalla.

TeSa kirjoitti...

Eilen ja tänään on ollut hieno keli. Meidän nuorin on hottis, se on kesä ny!