lauantai 1. joulukuuta 2007

1. adventtisunnuntai

Joulun aika lähestyy,ensimmäinen kalenteriluukku on avattu.Minulla on oma joulukalenteri.Muut raaputelkoon arpakalenterejaan,minä nappaan suklaan jokaisena päivänä.Nam!
Joululahjaostokset on paremmalla puolella.Jotain pitää vielä hankkia,mutta ne ehtii hyvin vielä.
Neulomuksien kanssa en ota stressiä,teen mitä teen ja loput valmistuu aikanaan.Muutamat lapaset on vielä tavoitteena,sekä koristeita olen suunnitellut saavani valmiiksi.
Mutta miten ne valmistuu,kun ei ehdi taas paikoillaan olemaan.Kaksi päivää on ollut meno päällä ja huomenna on nuoremman pojan kiekkopeli kauempana.Pelimatkoille lähden aina mielelläni,kun vain pääsen.Aloitin mukavaa neuletta jota on helppo tehdä linja-automatkalla.Hallissa on kylmä,sormet ei tarkene neuloa.

Joulukortteihin olen ostanut materiaalia, varmaan muutaman vuoden korttitarpeet.Ja varuiksi olen ostanut valmiitakin kortteja,jos oikein kiire tulee.
Kävin taputtelemassa tänään oikeaa elävää poroa.Leppoinen eläin oli joulupukin kaverina kaupan avajaisissa pihalle kytkettynä.Sanoinkin joulupukille,ettei me sinua tultu tapaamaan vaan poroa.Pukki siitä vähän pahastui,mutta antoi meille suklaat kuitenkin.Harvemmmin sitä näillä leveysasteilla poroja pääsee taputtelemaan.

Kuvasin valmiin liinan,mistä teen mekon pöytäenkelille.Liinan halkasija on n.metrin.Lankana on TeeTeen Maxi,jota kului 250 gr.Pingoitin liinan styroxille,mutta siltikin reunat veti laineille.Mikä ei lainkaan haittaa minua tässä työssä.Yritän ehtiä alkuviikosta kasailemaan jotain valmistakin näytettävää.
Oikein mukavaa ja rauhaisaa joulun alusaikaa kaikille lukijoilleni.On mukavaa huomata,että mittariin on tullut useampi harhailija tämän vajaan puolen vuoden aikana.
Ottakaa rauhallisesti,minun huuseeraamisestani huolimatta.Varokaa liukkaita katuja ja rentoutukaa välillä.Niin minäkin!

2 kommenttia:

Talsu kirjoitti...

Hitsit, me unohdettiin ne avaiset ihan kokonaan. Tosin ei tuota pientä vielä olisi uskaltanut taudin jälkeen tuodakaan väenpaljouteen ...
Että ihan porokin oli eksynyt näin etelään :D

Anonyymi kirjoitti...

Voi tuota ihanaa liinaa! Miten iso enkelistä tulee jos liinan halkaisijakin on metrin? Sulla on ollut tässä taas vaikka mitä kivaa blogissa,niinkuin aina. Ooh niitä virkattuja verhojakin! Samanmoiset joulukiireet ja puuhastelut tuntuu olevan sielläkin. Tänään vasta laitan valoja ikkunoihin ja vaihdan verhoja,kun oli myyjäisten kanssa niin kiire,etten ehtiny aikaisemmin. Tänäänkin piti laittaa muka heti aamusta,mutta yrityksen paperiasioissa/kirjanpidossa meni näin kauan. Nyt kupillinen kahvia joulutortun kera ja sit niitä valoja!Mukavia joulunvalmisteluja!Intsu