tiistai 4. joulukuuta 2007

Enkeli taivaan lausui näin...

Edellisen päivityksen iso liina on saanut paikkansa valmiissa työssä.Tällaiseen kokonaisuuteen sen tein.Enkeli,jota voi käyttää ympäri vuoden pöytäkoristeena erilaisissa perhejuhlissa.

Kaiken muun tarvemateriaalin huomasin kerätä kuvaan,mutta siivet oli vielä pussissa.Ostin sisustuskaupasta valmiit siivet,nekin olisin voinut tehdä itse.
Jalustana tässä on tuo tanko,siihen on kierretty yksi mutteri,joka pitää hameen kaikki kerrokset paikallaan.
Tarpeeksi tylliä,niin johan on helmat hulmuavat.Aluskankaana on ohutta valkoista puuvillaa.Peittää tangon,vaikka takaa suuntaisi valoa.
Tankoa peittelen kankaanpaloilla ja liimailen ne kiinni,tai sitten ohutta vanua suojaamaan posliinipään kolinaa.Kuumaliimalla kädet ja pää kiinni tankoon.
Enkeliä voi käyttää myös niin,että se näkyy takaapäin,työ on huoliteltu.
Siivet on liimattu pikaliimalla.
Tässä valmiina koko korkeudessaan,60 cm.Tämänhän voi halutessaan koristella oman makunsa mukaan,lisätä helmiä tai lauluvihon liimata käsiin.Mutta tämän annan joululahjaksi,en halunnut sitä koristella enempää.
Ohje löytyy Suuresta Käsityö-lehdestä 11-12/05,enkeliliitteestä.


11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi olla totta! Noin upeaa enkeliä en ole nähnyt missään ja sä vielä maltat antaa lahjaksi! Tuo mekko siinä on niin upea. T:Intsu

Anonyymi kirjoitti...

Wau! Todella kaunis :) Aivan ihana lahja jollekin :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi kuinka kaunis on enkelisi!

TeSa kirjoitti...

Kiitos teille.Laskin,että tämä on viides enkeli tällä mallilla tehtynä.Yksi vielä ennen joulua olisi tarkoitus tehdä.Meille ei millään sopisi ne kaikki tekeleeni,mutta lahjaksi kun tekee,niin jää hyvä mieli itelle.

Anonyymi kirjoitti...

Lainasin kirjastosta tuon lehden, jos vaikka joulun jälken kokeilisin tehdä...

Tuo sinun enkelisi on kauniimpi kuin tuo lehden enkeli....Tekemälläsi enkelillä on ihan vartalo ja virkkaamasi pusero on todella kaunis :)

TeSa kirjoitti...

Öö tuota,se lehdenkin enkeli on minun.Malli on minun kirjoittama,empiiretyylinen.Jos katsot tarkempaa,niin samainen lehden enkeli on sivuni oikeassa reunassa.
Tämä oli viides,jonka tein ja kaikki ne on olleet erilaisia.

Anonyymi kirjoitti...

Tiedätkö mitä? Tuo käväisi mielessäni, että tuo on sinun mallisi :)sillä lehden liina näytti ihan samalta.

Tiedänpähän keneltä kysyn neuvoa, jos menee sormi suuhun :)

TeSa kirjoitti...

Se liinan malli on ihan sama,mutta muissa on sitten ollut tekijän mieltymyksen mukaan eri malleja.Kyllästyttää tehdä samoilla malleilla,kun maailma on täynnä ihania ohjeita.
Ja neuvon mielelläni kysyvää.

ElliDonna kirjoitti...

Tuo enkeli on niin valtavan ihana!! Sain kirjastosta tuon Käsityölehden lainaksi ja meinaan kyllä tehdä itsekin tuon enkelin, kunhan saan muita hommia alta lakaistua. Nuo siivet täytyy jostain vielä etsiä, sillä tiimarin siivet ei olleet yhtään nättejä. Ei ainakaan tähän työhön.

TeSa kirjoitti...

Pieni vinkki siipiin.Jos käyt sisustuskaupoissa,joulun aikaan saattaa saada valikoida kunnollisia siipiä.Kannattaa ostaa varastoon,keväämällä voi olla hankala löytää.
Ne lehden kuvassa olevat siivet tein itse.Ostin Sinooperista kalkkunan sulkia ja kanan höyheniä.Leikkasin pahvista vähän siiven muotoa ja liimailin molemmin puolin sulat ja höyhenet.
Samoin kannattaa ostaa jo nyt ne enkelin kasvot ja kädet,ettei jää ilman.

ElliDonna kirjoitti...

Löysin siipiä Sinellin verkkokaupasta! Päitä ja käsiä minulla taitaa olla yksi setti jossain miljoonalaatikossa ja ne olen joskus "tuhat vuotta sitten" ostanut Sinooperista. Pitääkin joku kerta kurvata sitä kautta, jos niitä vaikka olisi vielä valikoimissa.