tiistai 12. helmikuuta 2008

Kolme sanaa sinulle-oletko ystävä minulleTyttärelle sukkaset.
Langan väri tekee mukavan kierroksen sukanvarteen, ei raidoitusta.
Harmaan eri sävyt ovat kyllä kauniit. Lanka on Järbo Garn, raggi. Puikottelin aivotonta neuletta 4 mm:n puikoilla, lankaa kului melkein 200 gr.
Koko alkuvuosi on ollut tavoiteneulontaa ja käsityötä. Eli valmista on pitänyt saada aikataulutetusti, koska lahjon omin käsin juhlapäivät. Nyt pukkaa puikoille kaksi neuletta ihan rinta rinnan, vaikka tekijä ei millään saa kuin yhden puikot kerrallaan käsiinsä.
Kirjoneuleinen paita kiinnostaisi tekijää enemmän, kuin tarpeeseen tuleva pitsineule. Ja kun tarpeeksi kauan taas vetkuttelee aloituksen kanssa, joutuu loppupeleissä venymään työn parissa yömyöhään.
Tekijän pahalla yskimisellä ja lääketokkuralla on kyllä pieni negatiivinen vaikutus pitsineuleen aloituksen kanssa. Neljättä päivää kestänyt äänen hukassa oleminen pistää hiukan miettimään tarvetta sosiaaliselle yhteydelle kylän lääkäriasemalla poikkeamiseen. Vai korkkaisko jo toisen yskänlääkepullon ja toteais, että yksimällä yskä lähtee pois.

14.2 on jälleen ystävänpäivä. Ystävyys on paljon muutakin, kuin yhden päivän tekstarit ja postin kantamat kortit. Itse en lähetä kortteja, toivotan vain kaikille oikein mukavaa ystävyyttä.
Sain tämän enkelin ihanalta blogiystävältä muutama viikko sitten. Ihanaa, että on ystäviä ihan uusia ja niitä jotka ovat seuranneet mukana jo useita vuosia.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauskasti menee nuo raidat!
Hyvää tulevaa ystävänpäivää sinullekin!

TiinaR kirjoitti...

Kivat sukat :)

seijap kirjoitti...

Samoin, hyvää ystävänpäivää sinullekin.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Vastavierailulla sinun blogissasi. Kauniita luomuksia näyt osaavan loihtia. Harmi, kun tälle koneelle on aina jonoa... Tulen uudemman kerran katselemaan ja hakemaan ideoita. T. Kati =)

Villanne kirjoitti...

Kauniit sukat.
Hyvää ystävänpäivää!

Talsu kirjoitti...

Onpa hauskat raidat sukissa :D
Niin ja hyvää ystävänpäivää!

Talsu kirjoitti...

Jos tuota kirjaa haluat tulla selaamaan, niin voidaanhan me sopia joku arkipäivä ja tulet oikein ajan kanssa kahvittelemaan ja selaamaan kirjan. On niitä muitakin uusia kirjoja, joista en ole muistanut edes blogissani kertoa :)

Arkipäivät on meille parhaita, voi juoruta (lue: vaihtaa tärkeää informaatiota) rauhassa, kun mies on töissä :D

KirsiJ kirjoitti...

Kiitos paljon toivotuksista ja hyvää ystispäivän jatkoa sinulle!

Tupuna kirjoitti...

Hyvää perjantai päivää!
Kiitti vierailustasi. Tulin katsomaan kuka on käynyt ja täällähän saisikin aikaa vierähtämään, mutta täytyy palata uudelleen.