torstai 21. helmikuuta 2008

Luonnonvalkoista Muskattia

Tässä kaiken leivonta, siivous,ikkunanpesu, ym apupalvelujen välissä otin tänään tehtäväkseni loppuun tämän jakkuni. Tyhjimmälle paikalle, eli sänkyyni keräilin tarvittavat työvälineeni ja valikoiman vaaleita helmiä.
Olen jossain vanhemmassa neulelehdessä nähnyt kauniit helminauhat hihojensuissa ja halusin omaani jotain sinnepäin. Vähemmän on tullut neuleisiin helmiä pujoteltua, vaikka ne ihan kauniisti juhlistavat yksinkertaistakin asua.
Venyin kameran kanssa sellaiseen itsensä halaamisotteeseen, jotta sain peilistä zoomailtua kameran ottavaksi kuvaa sinne helmijonoille päin.
Käsivarteni on kokoluokkaa raskaantyöntekijä, eli ei mitkään hämähäkit. Tällä pienellä yksityiskohdalla yritän hämätä, kun en halunnut neuleeseen pitkiä hihoja. Se mitä ei voi peittää, sitä voi korostaa, vai miten se menikään.
Neulemalli löytyy Kauneimmat Käsityöt- lehdestä, nro 3/02, malli 4. Malliin tein muutoksia miehustan nappilistoihin ja hihoihin. Lanka on Garnstudion Muskattia ja sitä on kulunut n.500 gr. Ja tämähän neule oli se hermoja raastava, mutta olen lopputulokseen tyytyväinen.
Vielä kun osaisin päättää kummat kengät laitan?

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oiva keksintö noi helmet hihassa!T.Intsu

Anonyymi kirjoitti...

Kengät? Mihin olet menossa, minkälainen hame/housut? Molemmat kengät on nätit. Laita ne tummemmat.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
TeSa kirjoitti...

Helmet on kuin piste ii:n päällä.
Kauaksi en kotoani mene, huomenna juhlitaan kotona helmat liehuen.
Voi tuota ivania, se kun vaan jaksaa...

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun kävit blogissani. Kiitos kiitoksista! Tulin tänne vierailulle, oletpa sinä taitava tekijä! Ihania tiffanytöitä sinulla, ja kaikki muutkin tuotokset tosi kauniita.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis neule! Kyllä on kannattanut taistella mallineuleiden kanssa, ne osaavat olla joskus hankalia. T.anki

TeSa kirjoitti...

Joku työ vain tarvii aivot mukaan =)