perjantai 22. helmikuuta 2008

Lämmikettä ja valoja

Nyt leivottu ja laitettu, pöytä katetaan aamulla. Uuni on lämmennyt monasti tällä viikolla, ja välillä on neulottu sukkia.
Pikkuisen olen vihjaillut juhlien tynkää tulevaksi ja niitähän tässä koko menneen viikon olen laitellut.
Kivasti kaikki tapahtumat osuu samalle viikolle, mutta osittain olen kaikki ajanut sattumaan samaan viikonloppuun tuon sotapoikani lomien takia.
Vietämme samalla 20-vuotishääpäivämme, tyttären 17-vuotisjuhlat ja pojan valakahvit.
Sillä tänään olimme koko perheen voimin liikkeellä Parolannummella valatilaisuudessa. Siellä oli kyllä paljon väkeä. Onneksi aamuinen vesisade ja kova tuuli oli laantunut ja taivas oli aurinkoinen, kunnes tilaisuuden alkaessa ilta kuudelta olikin pilkkopimeää.
Mutta oman poikamme löysimme marssirivistöstä, pääsimme kahvittelemaan yhdessä ja saimme vielä tutustua majoituspaikkoihin.
Sotilaspoliisinpuolen alokasaika jatkuu sotilaspoliisialiupseerikoulussa, eli siellä mihin oli oma halu ja tavoite. Mutta samalla jatkui palvelusaikakin. Tai näillä termeillä minä tuon jatkon ymmärrän.
Ja ne neuleet on sitten pian esitelty. Sukat tytölle. Lanka on seitsemän veljestä, pituus polvisukkamallia ja paksujen pohkeiden vuoksi malliin lisäilty muutama ylimääräinen silmukka.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut koko perheelle!

Kauniit sukat! Terveisin yks IRL paksupohkeinen :D Kuvakulma näköjään antaa väärän kuvan kintuistani ;D (naurua)

seijap kirjoitti...

Ihanaa juhlapäivää teille kaikille. Kumpiin kenkiin päädyit?