tiistai 7. syyskuuta 2021

Syksyinen neulesetti

 Syksy näkyy jo niin monin eri tavoin. Kesäloma on kaukainen muisto, vaikka ei siitä ole kuin muutama viikko, kun palasimme takaisin töihin. Eilen alkoi syksyn iltakurssini ja loppuviikosta toinen. Tämä on jo 9. kerta, kun aloitin lasin parissa. Oli kiva palata takaisin työtilaan, kun keväällä emme saaneet kokoontua. Oma neulesyksyni on ollut läsnä koko kesän ja alkusyksyn. Kaikki neuleeni on paksuja villaneuleita ja kuten nämä, paksuhkoa kirjoneuletta.

Tuubihuivi, ei persiinlämmitin, on juurikin kertaalleen kaulan ympärille pujotettava huivi. Neulos on notkea, mukavan lämmin ja miellyttävän pehmeä.
Samaan settiin neuloin rannekkeet, joilla saan lisälämpöä tai lisukkeet kaupassa käyntiin. Joissakin kaupoissa kylmähyllyillä käynti on melkoisen arktista.
Olin aikeissa neuloa myös pipan tai pannan, mutta purin silmukat, kun minulla on sävyyn sopiva valmispipa tai neulomani solmupanta. Käyttämäni langat on ylimmässä kuvassa. Tummanvihreän langan vyöte on eksynyt lankakerästä, mutta lisään tiedon, jos se löytyy jostain.
Kirjoneulekuvion olen ottanut tästä kirjasta, jossa on kauniita muutaman silmukan kirjoneuleohjeita.

6 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Nuo on niin ihania värejä:)

TeSa kirjoitti...

No on kyllä. Keltainen piristää mieltä ja asua.

intsu kirjoitti...

Kauniit neuleet olet tehnyt. Kaiken aikaa olet kauniita neuleita tehnyt,vaika ei ole niin tullut kommentoitua,mutta nyt kun isekin palasin takaisin blogiini,niin tulee varmasti taas kommentoitu. Nuo neuleet ovat ihana väriset,aivan "sinun" väriset. Lanka on mulle vieras,mutta voishan tuota jatkossa kokeilla johonkin neuleeseen. juuri nyt on sukkia menossa,kun on tullut paljon tilauksia. Tuon vammautuneen käden vuoksi on hitaampaa,mutta olen iloinen,kunsaan näinkin tehtyä.

TeSa kirjoitti...

Kaunis kiitos, ystävä ❤

Puikko, koukku ja ompelukone kirjoitti...

Ihanat syksyn värit!

TeSa kirjoitti...

Kiitos ❤