torstai 9. syyskuuta 2021

Villit vanttuut & vallattomat villasukat

 Lumi Karmitsan kolmas neulekirja on ihanaa väri-ilottelua ja rohkeaa värien käyttöä. Selkeitä kuvioita, haastavia malleja. Kirjan takasivulla on sana riemastuttava, ja sitä tämä kirja on. Tästä kirjasta saa hyvänmielen, niin mainioita kuvioita on suunniteltu niin sukkiin, kuin lapasiin.

Kuvasin muutaman mallin, ilman paremmuusjärjestystä, jotka viehätti itseäni taituudulle ja valituilla väreillä. 
Suloinen kauris on neulottu, mutta valkoiset ja tummat kohdat silmukoidaan jälkikäteen. 
Vaikka en ole mikään heppatyttö, niin nämä sukat vetoaa minuun. Pienet yksityiskohdat, latvialainen punos sukanvarressa on kaunis lisä.
Kirjassa on 18 upeaa ohjetta, joista voisi aloittaa ihan mitä vaan! Lankojen hankinta ei ole kovin monimutkaista, useimpia saa ihan helposti vaikka netin kautta.
Vaikka en mitään järjestystä määritellyt, niin nämä Taikakettusukat ja niihin mätsäävät lapaset on ehdittävä neulomaan jossain vaiheessa. Taidokkaasti suunnitellut neuleet.
Naapuri kertoi, että viikonloppuna ketunpoikanen kulki pitkään tietä pitkin, poiketen reunalta toiselle. Kävi pihassamme, poikkesi suulin takana ja jatkoi matkaansa.
Lähes kaikissa malleissa on useampi väri samassa työssä. Nämä kahdella värillä neulotut sukat on ihanat ja nämä ei ole ainoat.

Amigot, eli meksikolaishenkiset sukat. 
Lapasissa on monta kivaa kuviomallia, kosiomatkalapaset, ja niihin sopivat sukat. 
Tuutilullaa on upea kirjoneule. Kissankäpälä silmukoidaan lopuksi peiton päälle. Tämä on tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia. Nämä ja monta muuta upeaa neuletta on suunniteltu koossa nainen tai jalankoko 38.



Ei kommentteja: