tiistai 21. kesäkuuta 2022

Suomu

Onko juhannuksesi luvattu lunta? Ei olisi ensimmäinen kerta, kun kylmä viima jäätävästi puhaltaa muutaman hiutaleen ilmoille. Viikonloppuna saimme nauttia ihanan raikkaasta Suomen suvesta. Äkkiäkös siitä puheenaiheen saa, säästä meinaan. 
Jos olet nähnyt tällaisen paidan aiemmin tässä blogissa, et ole väärin nähnyt. Se ei ole tämä, vaan tämä. Tai oikeammin ne. 
Tässä paidassa on sama väritys, kuin omassani, mutta koko on pienempi, M.
Lankaa kului 0, 515 kg.
Malli Suomu.
Itse en ole jemmannut omia paksuja villiksiä mihinkään kesäpiiloon, vaan olen ottanut kylminä aamuina käyttöön. Paita vain paranee käytössä. Ja tuulettuu kesäisillä keleillä. Sen minkä villa lämmittää, sen se myös viilentää. 

3 kommenttia:

Puikoillanikin kirjoitti...

En vaan lakkaa ihmettelemästä, miten nopeasti saat noita villapaitoja aikaan. Minulta menisi varmaan vuosi, tai en tiedä riittäisikö sekään.
Mielenkiintoista tuo, että villa myös viilentäisi - en ole tullut ajatelleeksi. En omista yhtään villapaitaa, kun olen niin kutiamisherkkä, että villapaidan katsominenkin kutittaa. Mutta kiva, että sinulle on siitä iloa ja hyötyä.

Sartsa kirjoitti...

Luulen, että kylmää on tulossa :) Vedät vaan kaikki upeat villapaidat päällesi, tai vaihtelet päivän mittaan. Minä en osaa oikein villapaitaa pitää.

TeSa kirjoitti...

Paksu lanka ja hyvä ohje = kivaa neulottavaa.
Mä taidan ottaa varuiks kokolle villiksen mukaan.