perjantai 10. kesäkuuta 2022

Kuningatar

Sääriselfien ottaminen vaatii hiukan enemmän, kun minulla on annettavaa, mutta pienellä ähinällä sain, kun sainkin otettua säädylliset kuvat 😅
Teemuki alas ja suuntaamaan suunnilleen tuohon suuntaan. Muutama omankädenkuva ja siitä se lähti. Olin paskoa housuni, kun hiuskarvan verran ilmaa välissä minun ja räksän, jonka aamuinen lentoreitti taitaa kulkea juurikin terassin yli. Jösses! Pelästyttiin varmaan molemmat yhtä paljon tsirpatuksesta päätellen. Kiitin saman verran.
Nämä olen neulonut jo toukokuun puolella, kun toinen boksi oli jo saapunut.
Kuningatar on Niina Laitisen suunnittelema malli, joka on tehty yhteistyössä Novitan kanssa. Päivitin boksin sisällön sen tultua tänne.
Lankoina näissä on Novitan Nalle ja Kajastus. Ihastuin niin tähän malliin, että ostin jo pari kerää eri sävyä Kajastusta. Tiedä, että teenkö nämä mallit toistaen, mutta onhan varuiks, jos vaikka intoa riittää. 
Ohje on selkeä ja helppo seurata. Puikkovalinta oli hyvä, sukat ei kiristä ja ne pysyy hyvin jalassani. 
Langan rytmi pysyi selkeänä, vain aloituksen jouduin kerran korjaamaan toisen sukan kohdalla. Purin heti pari kerrosta ja näin sain lähes identtisen parin. Tykkään. 
Innoissani odotan kolmannen paketin saapumista, kun vilaukselta näin kuvan somessa uudesta boksista. En kyllä edes muistanut odottaa, eikä minulle ole tullut vielä tietoakaan, että paketti olisi laitettu postin matkaan.  
White fusion nukkumaija eilisen mullanvaihdon ja suihkun jälkeen. Muistiin hoito-ohjetta.

4 kommenttia:

Puikoillanikin kirjoitti...

Onnea sukkien valmistumisesta. Minulle on kolmas paketti jo tullut postiin, mutta en ole ehtinyt hakemaan. Pitääpä vakoilla jostain somesta, mitä se sisältää.

Saija kirjoitti...

On kauniit. Toiset sukat valmistuisivat varmaan nopeampaan, kun yhdet on jo harjoteltu!
T. Saija

Sartsa kirjoitti...

Komiat sukat! Ohjeen lukemisessa on ollut aikamoinen homma. Tuleeko boxi aina kestotilauksena, vai pitääkö tilata joka kerta erikseen?

TeSa kirjoitti...

Hei, kiitos kaikille. Malli on ihanan hillitty, pidän kovasti.
Itse tilasin koko vuoden, 6 boksia, yhdellä istumalla, enkä aio perua yhtäkään. Näiden suosio on ollut melkoinen. Muistan, kun sain viestin, istuttiin autoparkissa kovassa räntäsateessa. Hyvä että tilasin heti, koska jumihan sinne tilauksiin tuli, kun muutkin huomasivat, että kyseessä on rajoitettu erä. Nyt kuun vaihteessa myyvät loput paketit, jos niitä jää, mutta ei niitä kaikille halukkaille riitä.