lauantai 23. heinäkuuta 2022

Kasvarin reunoilla

 Tämä kesä on melkoista konttaamista, kun viimeisteltäviä pintoja on paljon. Minä haluan nurmikkoa pois, toinen ei. Haluan selkeyttä ja jotain uutta, en villinä ja vapaana rehottavaa muutoksetonta tilaa. Jossain vaiheessa kaikki tympii, mutta uudistamalla saa taas uutta virtaa. Kasvihuoneen ja marjapuskan väli ei ole mitenkään kapea. Siihen pääsee hyvin valo ja nurmi oli hyvässä kunnossa. No, sittenhän siinä voi kasvattaa jotain muutakin, kuin nurmea! 

Ainoa hidaste tälle työmaalle on tämä linnunpesä. Ottaa aikansa, että pesä tyhjenee. En kyllä aina muista koko pesää, mutta emot kyllä tsirpattaa, kun ponkaisen liian läheltä kastelukannua täyttämään. Anteeksi!

Pilvisinä päivinä saa kivoja kuvia, kun ei tule ylivalottuneita. 
Harmillisen myöhään jaksoin aloittaa kasvukauden, mutta toivotaan, että saamme jonkin verran satoa, eli syksy olisi pitkään lämmin ja kaunis.


Amppelitomaatille kasvutuki saavin pohjaritilästä. 

4 kommenttia:

Sartsa kirjoitti...

Kätten jälki ja tulos on mukavaa nähtävää :) Vielä mustikoinnin jälkeen jaksat touhuta pihalla! Minulle riittää pienikin "uudistus" pihalla. Vanhojen penkkien yms. vanhistus ja siistiminen tuottavat jo ongelmia... ;D

TeSa kirjoitti...

Vähän kerrallaan!

Tarja K/Ruusu-unelmia ja villasukkia kirjoitti...

Upean näköistä <3 Minulla meni kesäkuussa viikon päivät pihalla kontatessa, kun kitkin rikkaruohoja ja putsasin pensaiden aluset. Se työ kannatti, sillä vieläkin näyttää pensaiden aluset aikas siisteiltä. No, pihatyöt ovat loputon savotta :) Tänään taitaa olla sateeton päivä, joten pihatyöt kutsuvat tekijäänsä. Aurinkoisia heinäkuun päiviä sinulle!

TeSa kirjoitti...

Kun kitket juhannukseen asti, voit nauttia kesästä vähäisin ponnistuksin.
En muista mistä luin, mutta tätä olen noudattanut ja se toimii.
Loputonta, mutta ei niin tuskaista, kun siistii sieltä täältä.
Kiitos, samoin sinulle, heinäkuun aurinkoiset päivät ❤