sunnuntai 26. helmikuuta 2023

Sukkamestari

 Novitan tämän vuoden kiva uutuus on Sukkamestari, jonka sisältö on aina yllätys, kuten oli viime vuoden Sukkaboksikin. On kiva saada uusi neulepaketti joka toinen kuukausi. Tämän vuoden sukkia suunnittelee useampi tekijä. Tämän Palmikkoleikin on suunnitellut Minna Metsänen, joka on tehnyt ohjeen Nalle-langalle, kahdelle eri pohkeen leveydelle.

Tässä paketissa on kolme kerää Sininata (304) sävyistä lankaa, joka saa kyllä minut ilahtumaan. Tämä on kyllä kaunis, hento keväinen sävy. On vaikea miellyttää kaikkia, mutta yksikään yllätys ei ole saanut minua pettymään. 

Jokainen ohje on vain ja ainoastaan tehty näitä bokseja varten, joten niitä ei ole saanut ainakaan vielä ostettua yksittäiskappaleina mistään. Tämä boksi oli varustettu palmikkopuikoilla, että saa koukittua silmukat leteille.

En pysty vastustamaan lanka-alennusmyyntejä, varsinkin, jos tuote on hiukan erikoistuote. Kaaraman loppuunmyynti sai sormet näppikselle ja valitsin mitä oli vielä jäljellä. 
Ihanat, toisen toiseensa sopivat sävyt, pehmeitä villoja kosketeltaviksi. Silittelen, tunnustelen, mietin mihin nämä käyttäisin. Ei ne vielä ole nukkaantuneet ohimenevistä silityksistä.



6 kommenttia:

Puikoillanikin kirjoitti...

Minäkin tartuin Kaaraman loppuunmyyntiin ja tilasin sukkalankasetin ohjeineen. Vielä en ole toteuttanut, mutta kyllä olivat kauniita lankoja ja hyvä ohje.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Kiva sukkamalli ja upean väristä lankaa. Minä olen ostolakossa (ostin tosin villa/alpakkalangat Pohjolan emäntä villapaitaani https://enkulinkasityot.blogspot.com/2023/02/pohjolan-emanta-paita.html.) ja ainahan on pakko ostaa jos halvalla saa.

satunNainen Paula kirjoitti...

Ihanan väriset langat!! Jännityksellä odotan, mitä niistä kehkeytyy.
Kävin myös uteliaana kurkkaamassa tuolla Kaaraman kaupassa, mutta myöhästyin "Värjäri on vaihtanut uusiin työtehtäviin ja Kaaraman verkkokauppa on suljettu."

TeSa kirjoitti...

Loppuunmyynnit loppuu kyllä nopeasti. Somessa tieto leviää äkkiä.

Saija kirjoitti...

Kaunis malli tuossa boxissa ja värikin on nätti.

TeSa kirjoitti...

No on. Mietin aina kuka näitä suunnittelee, että minkälaisen vastaanoton paketit saa, miten tuote sopii mahdollisimman monelle. Meitä tilaajia on monta ja jokaisella on mielipide.