torstai 24. tammikuuta 2019

Löhöillään

 Minusta on ihana lässähtää suuren nojatuolini syleilyyn ja nostaa jalat rahille huilaamaan. Ottaa käteen kaukosäädin, ihan mikä tahansa kelpaa siksi aikaa, kun selaan puhelintani. Kädenulottuvilla laturi, kuppi kuumaa teetä ja pääntyhjennys. Elämä on tässä hetkessä aika vauhdikasta, ettei ihan heti tule mieleen aloittaa kässyä. Vaikka onhan sellainen aina siinä odottamassa tekijää. Jouluaattona aloitettu neuletakki on hihaa ja viimeistelyä vaille valmis. Uusi neule suunnitteilla, loppuviikosta luennon kuuntelu menee paremmin jakeluun, kun on käsillä tekemistä.
 Satunnaisesti miäs istuu viereeni katsomaan jonkin elokuvan. Nyt kun nuorimmainen muutti pois, sopii hänen entiseen huoneeseensa pieni telkku, joka on vaeltanut varastosta toiseen. Minun ei tarvitse katsella urheilua, sääkarttaa, eikä mainoksia =D
Opintojen ompeluinnostus sai luomaan uuden suuren säkkituolinpäällisen. Säkkituoli oli jo nähnyt parhaat päivänsä, siirretty pois käytöstä, mutta nyt se palvelee keinussaistujan jalkarahina. Tukeva säkkituoli ei turhista hötkyile, eikä sitä siirrellä kovin hentoisin ottein. Kun tv-tila on pieni, tarjoaa säkki yhden lisäistuimen tarvittaessa. Harvemmin meille kukaan tulee telkkua katsomaan.
 Sain pari vuotta sitten miäheltä joululahjaksi ihastuttavan suuren Vallilan maton, jonka halusin laittaa ennen joulua tätä huonetta piristämään. Matto mahtuu mitoiltaan hyvin tähän tilaan, kun hiukan nostelee tuolia ja keinua. "Kokolattiamatto" tuo mukavaa lämpöä ja akustiikka toimii hyvin. 
Tämä huone kuuluu tämän kevään projekteihin, kun rempparytinät jälleen jatkuu.

 

5 kommenttia:

Intsu kirjoitti...

Ei,et sinä osaa löhöillä! Aina samalla teet jotain! Ellei muuta,niin se puhelimen näpräily ja tuossa tuokiossa on kässykin kädessä. Kaunis on mattosi.

TeSa kirjoitti...

Osaan minä! Kun on koko pitkän päivän antanut kaikkensa työlle, istahdan illalla puol 10 ensimmäisen kerran rauhassa ja vain olen.

Tiiu/Puutarhahetki kirjoitti...

Kodikkaan näköistä! Mukavaa loppuviikkoa!

Irma kirjoitti...

Lukiessa tuli mieleen että milloin ehdit istua tuoliisi mutta sehän selvisi jo tuossa aiemmin klo puoli kymmenen:)Huh-huh, olet tehokas!!!

TeSa kirjoitti...

Leppoisaa viikonloppua teille kaikille!