perjantai 23. elokuuta 2019

Mosaiikki

Laitoin kuvan aiemmin tällä viikolla pirtinpöydästä ilman kantta. Ei hätää, se on olemassa ja valmistunee jossain vaiheessa, kunhan tässä saan taas vauhdin päälle. Selasin kuvahistoriaa, josta selvisi, että olen viimeksi käynyt istumassa työhuoneessa tämän työn ääressä huhtikuussa. Sen jälkeen on alkanut pihakausi, joka jatkuu edelleen. 
Ostin pöydän nettikirpun kautta tietämättäni mihin sen sijoitan. Ostin tämän kuitenkin tietoisesti mosaiikkityötä varten, jota myyjäkin arvuutteli suunnittelevani. Pöydän runko tuotiin pirtille, kun sain tehtyä päätöksen, että suuri pöytäryhmä ei tule jäämään. Sen käyttö oli vähäinen, enkä milloinkaan edes halamoinut sitä meille. Kun sain laittaa sohvakalustot pois, en halunnut tilalle mitään suurta ja painavaa, niin johan tilan täytti piip! Nyt ei täytä enään!
Käynnistin mööpelivalssin ja silloin ajattelin kokeilla miltä tämä pieni pöytä, tai runko, sopisi rottinkituolien pariksi. Hyvinhän se siihen passasi. Mosaiikkipinnan valmistuttua teen vielä saumauksen ja sitten pääsemme testaamaan kestääkö pöydän runko kahden lasin painon. 
Muksaa viikonloppua teille kaikille,

4 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

No siinähän se kansi jo onkin. Ehkä mulla oli jossain kovalevyni syvyyksissä muistijälki mosaiikista, ehkä. Kaunis teos taas.

TeSa kirjoitti...

Kiitos Kristiina. Tämän työn ääressä menee vielä tovi, joka vaatii ensinnä työpöydän siivoamisen.

Saija kirjoitti...

Aikamoinen värivalikoima!

TeSa kirjoitti...

Tästä voi sitten valita mieluisan kausivärin jota korostetaan.