maanantai 30. marraskuuta 2020

Lisää sukkia

Villasukkia pirpanoille! Pitääpä päivittää jotain neulottuakin välillä, etteivät ihan luule etten neulo enää. Kuten huomaatte, vapaa-aikani sato on aika minimaalista. Keväällä ennätin neulomaan monet parit sukkia, mutta syksyn myötä tahtini on hidastunut mahdottomasti. Ylimmän kuvan sukat annoin jo isänäivänä mukaan Venlalle. Näissä valkoinen lanka on Novitan Nalle, ruskea on se. Ehtii vyötteetkin hukkumaan, kun kerät kulkevat mukanani työssä ja kotona. Veikkaan, että löytämäni vyöte on ruskeasta kerästä, Regia Schachenmayr Adventure Color. Ohut lanka on miellyttävää neuloa ja sukasta tulee hiukan vahvempi kirjoneuleena. 

Lupasin neuloa myös Vanessalle parit sukat, mutta nyt en saanut valmiiksi kuin yhden parin matkaan,  josta hän oli niin iloinen ja innoissaan, että oli laittaa sukat jalkaansa ulkoilemaan lähteissään, vaikka langanpäät olivat vielä päättelemättä. Hän seurasi tarkkaan, kun neuloin seuraavaa paria, mutta en ollut niin nopea, että olisin saanut paria valmiiksi tälle reissulle. Ruskea lanka on samaa kuin Venlan sukissa, vihreä on SadersGarnin Lanett.

Nämä sukat syntyivät vähän "silmät kiinni", kun luulin muistavani kerrosmäärät, mutta en sitten muistanutkaan. Syntyi liian suuret sukat tälle kaudelle. On sitten Venlalle valmiina ensi syksyksi.


2 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Ylimmäisessä kuvassa olevat sukat ovat tosi kauniit jos ovat kivoja muutkin:)
Varmasti on mukavaa kun on omasta takaa piparien koristelijat:) Jää lapsille mukavaksi muistoksi tämäkin homma.

TeSa kirjoitti...

Kiitos Irma, kaikki sukat on samalla neuleella. Langanväri vaikuttaa kyllä paljon lopputulemaan.