sunnuntai 8. marraskuuta 2020

Isänpäivä ❤

Olemme saaneet viettää kivan isäpäiväviikonlopun niin, että osa porukasta kävi jo eilen, osa jäi yöksi ja osa tulee myöhemmin. Kiva saada pieniä vieraita ja heidän huoltajansa luoksemme. Omien lasten ja heidän puolisoidensa kanssa aika kuluu jouten nauttien täyttävästä kotiruuasta ja kuulumisien vaihtamisella. Teimme miähen kanssa kaiken valmiiksi niin, että saimme vain vaihtaa astiat pöytään. Näin meille isovanhemmille jäi aikaa myös leikkiä tehotyttöjen kanssa.

Edellisestä tapaamisesta olikin kulunut aikaa jo muutaman kuukauden verran. Syksy on ollut vauhdikas, viestit ovat vaihtuneet puolin ja toisin. Käynnit ovat taas harventuneet. Reippaat sisarukset, jotka leikkivät pienellä nukkekodilla innoissaan. Otin käyttöön yhden viinilaatikon ja annoin tyttöjen leikkiin hieman krouvimmat huonekalut. Kuvasin sisustamani laatikon faceen, josta yksi kurssilaiseni näki sen ja halusi lahjoittaa omalle lapsenlapselleen suunnitellut nukkiksen laatikot ja lelut meidän käyttöön. Otin lahjoituksen vastaan kiitollisena ja näin sain näiden tyttöjen leikkeihin monta laatikkoa ja huonekalua, joista saa vaikka minkälaisia prinsessojen pukeutumistiloja.

Mitäs meillä tarjottiin? Mietimme aina mitä nuorimmat syö. Sitten mietimme miten se taipuu erikoisruokavalioon. Sen jälkeen lappaamme ostokärryyn jokaiselle jotakin ja tällä kertaa päädyimme lasangnetteen, vihersaalaattiin ja suolaisiin lisukkeisiin. Jälkiruokana oli mustikkarahka ja jäätelö.
Kahvipöytään tein manteli-omenapiirakan niin, että se sopii kaikille. Täytekakun täytin moussella ja vadelmahillolla. Mutakakku erikoisruokavalioon.
Ai että kuinka leipominen on kivaa! Haluaisin tehdä vaikka mitä, mutta kuka ne kaikki syö?? Suunniteltiin piparinpaistopäivää, kun iltatyöni syksyn osalta loppuu. Jos saisimme kaikki tytöt viikonlopuksi luoksemme jouluisiin puuhiin.
Saimme paljon halausenergiaa ja ilonkikatuksia osaksemme. Viikonloppu meni ihan hujauksessa mukavassa seurassa.

6 kommenttia:

Saija kirjoitti...

Kivaa ja kotoista meininkiä! Meilläkin kävi nuorisoa kahvittelemassa.

TeSa kirjoitti...

Näitä hetkiä oikein odottaa. Kiva että nuoriso poikkeaa ❤

Nila kirjoitti...

Teillä oli samanlainen ihana tapaaminen kuin meilläkin. Mukavaa kun sait nukkekoti juttuja nyt niille on teillä käyttöä. Suloiset tytöt.

TeSa kirjoitti...

Tyttöjen kiinnostus minun nukkikseeni on ollut vaihtelevaa. Nyt kun pääsivät leikkimään heille tarkoitetun nukkiksen kanssa, kului aika huomaamatta.
Ihana saada näitä pikkuvieraitakin.

Intsu kirjoitti...

Teilläkin näyttää olleen kiva viikonloppu. Miksikäs ei,kun on aina ilo saada pieniä vieraita,jos vähän suurempiakin.

TeSa kirjoitti...

Oli kyllä! Pikkuiset oli riemua täynnä.