keskiviikko 18. elokuuta 2021

Orvokki

 


Kanavatöiden ompelu valmiiseen pohjaan on niin kivaa. Puolipisto, ristipistosta puolikas, on aina ollut mieluisampaa tehdä. Sitä ei täydy laskea, riittää, että peittää langoin väripinnat. Musta pohja tuo työlle syvyyttä, varsinkin näissä opetustauluissa. 
Kuva on Ebba Masalin Orvokki, jonka ostin pari vuotta sitten Taito Shopista Tampereelta. Tässä paketissa oli langat valmiina. Aika nihkeesti eteni, mutta siinä se, kädenulottuvilla, oli kaiken aikaa ja lopulta lomallamme tutkailin loput pistot kohdilleen ja vein kaupunkiin kehystettäväksi.
Kehys on musta, "moukaroitu", jossa on krakeloitunut kulta sisäreunaa kiertämässä. Voi ettien, että! Olen innoissani, että se on valmis ja sille oli keittiössä ihan oma paikka varattuna.

4 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Kiva! Tässä yhdistyy hienosti kaksi vanhaa asiaa, kanavatyö ja opetustaulu. Kanavatöitä tein joskus muutamia ja nyt vähän harmittaa että olen heittänyt ne pois. Uskon että jonkin niistä olisi saanut lisättyä mukavasti johonkin pieneen tilkkutyöhö.

Unknown kirjoitti...

Kaunis

KristiinaS kirjoitti...

Oi että, on kaunis niinkuin orvokki luonnossakin. Mieli teki tuollainen ostaa kun tulivat myyntiin mutta mulla vaan ei oikeasti ole paikkaa mihin ripustaa. Kirjontatyöt on nyt taas jääneet mulla odottamaan innostusta joka kyllä taas joskus tulee.
Kiva laittaa uusi taulu uuteen keittiöön.

TeSa kirjoitti...

Kaunis kiitos teille ❤