maanantai 17. lokakuuta 2022

Koti-illat

 Saan kotona aina kaaoksen aikaiseksi. Siinä ei kauaa mene, kun jokin idea pulpahtaa ja taas jo mennään! Meillähän riittää tilaa mellastaa, toteuttaa itseään ja saan sopimaan, kun oikein innostun sen saman kaaoksen moneen eri tilaan. 

Luovuus on hyvä kaaos. Toisille se on kauhunpaikka, mutta minun on saatava laittaa kaikki näkyville, jotta näen mistä ottaa ja valita. 

Minulle enemmän on enemmän ja lupaan aina itselleni, että nyt hillitään. Ihan ei mee silleen napista painamalla, mutta kun tiedän jonkun tulevan, saan kaaokseni hallintaan. Yllärit kärsiköön. 

Oli nappivalinta valita nappikryssat. Ne passaa tähän maantuvaan vuodenaikaan tuomaan lisää vihreyttä. Kesällä ei leikkokukilla juhlita, mutta syksystä kevääseen maljakoissa ja ruukuissa kukkii vuodenaikakukinnat. Ja niitä on yleensä paljon.

Ensimmäiset Päkinänsärkijät on pongattu. Tämän vihreän ostin työmatkalla, toisen pongasin kauppareissulta. Jätin molemmat jo näkyviin, eihän jouluun ole kuin hetki aikaa. 
Nyt on syyslomaviikko ja sehän tarkoittaa kohdallani iltatyövapaita. Teen kuitenkin yhden korvaavan iltatyön ja suunnittelen ensi kevään kurssitarjontaa, eli en fyysisesti ole läsnä kaikkialla, mutta kalenterin kanssa kylläkin. 
Selailen harrastekirjoja, panostan omiin lasitöihin ja pidän mahdollisesti pari vapaapäivää päivätyöstäni, jos se on mahdollista. Alustavasti on sovittuna, kun minulla on vielä kaikki tämän vuoden pekkaset pitämättä.


1 kommentti:

Puikoillanikin kirjoitti...

Jäin miettimään mikä on nappikryssa, mutta kuva kertoi, että kyseessä on vihreä kukka. Kauniita kimppuja. Vihreä tuo vähän vielä kesää kotiin.