sunnuntai 10. joulukuuta 2023

2.@dventti

Nyt on aika toisen adventin! Joulun odotus on ihanaa aikaa. Viikonlopusta toiseen voin iloita adventtikalenterini sisällöstä. 
Nähdessäni nämä aihiot, oli pakahtua. Hiiritalon keittiöön tarvitaan lisää hyllyjä. Onkohan täälläkin kohta joulu, kun joka lautasella ja vadilla on herkkuja?
Irrottelin osat varovasti toisistaan. Siistin kiinnityskohdat ja kokeilin varovasti kuinka saan osat kohdilleen. Nytkyttelin kaikki irralleen ja maalasin osat. On helpompi maalata hyllylevyt irrallisina, ettei sotke muita pintoja. Käytin akryylimaaleja, joista olen vähitellen alkanut pitämään. Niilläkin saa kevyen maalipinnan, kun en pidä aina peittävistä. 
En tainnut antaa pintojen edes kunnolla kuivua, kun olin jo kiinnittämässä näitä uudestaan kasaan. Käytin Tacky glue-liimaa, joka ei veny, eikä vanu. Kuivuu nopeasti ja jättää siistin pinnan. 
Nämäkin on 1:12. Oikein passeli koko viinilaatikkoon. Näyttää muuten viinihyllyköiltä 😏 mutta ruokahyllyiksi nämä aion laittaa. 
Keittiössä alkoi sen päiväinen mööbelivalssi, kun sain nämä kuivaksi. Sinne, tänne, nurkkaa, toiseen. Yläkertaan, ei kun köökkiin. Olkoon. 
Seuraavana päivänä uusintakierros. Eihän talo tästä suurene, vaikka kuinka näitä siirtelen. 
Mamsellikello, Pirkko, on topakasti paikoillaan. Jotta se näkyy, pitää hyllyjen olla hiukan erillään, vähän kulmittain ja kivasti kohdillaan. 
Herkkuja on siinä monenlaista...ja lisää löytyy.
Olin innoissani, kun löysin Rustasta tämän taikinakoneen. Se tuo kivasti pirteyttä keittiöön.

Sisustaminen on alkanut
TERHI

7 kommenttia:

Puikoillanikin kirjoitti...

Hiiret ovat varmasti mielissään.

KristiinaS kirjoitti...

Kyllä on hienoa. Niin paljon herkkujakin. Se taikinakone on hauska. Hellankulmalla on ne herkkujen herkut.

TeSa kirjoitti...

Tästä on tulossa todella kiva pieni huusholli. Kunhan vielä ennätän tekstiilit valmistamaan, niin johan kodikkuus lisääntyyy.

*VEKKI* kirjoitti...

Upea huusholli valmistumassa. Olet sinä niin ehtiivä ja teet mitä vaan. Hienoja lasitöitä.

TeSa kirjoitti...

Kiitos ja kumarrus!

Saija kirjoitti...

Näyttää kivalta. Mainio tuo kaappikello!

TeSa kirjoitti...

Se on oikein topakka 😅