lauantai 9. joulukuuta 2023

Joulukortit vol 2

 Edellisten korttien jälkeen sain pyynnön tehdä punaisia joulukortteja. Ja minähän tein! Olin tilannut korttimateriaalia ja halusin päästä käyttämään näitä arkkeja. Tosin olin kyllä ehtinyt käymään Tampereella Ratinan Taitavassakin ja saatoin poiketa myös Ikaalisiin Nannan paperiin ja helmeen. Minulta ei ideat ja materiaali lopu, kun oikein innostun. Kortteja tehdessäni voin käyttää värejä, luoda erilaisia tunnelmia, leikitellä, sommitella, sovitella ja täyttää kortit niin täyteen tai vähän, kun minusta tuntuu. 

Samalla, kun askartelen kuuntelen äänikirjaa. Olen ollut lapsesta asti kova lukemaan, mutta aikuisiän tultua lukeminen loppui kuin seinää. En jaksanut. En pystynyt keskittymään ja kirjaan käyttämäni aika oli kaikki pois työstäni, jota tehtiin jatkuvasti kahdessa vuorossa. Ensin vieraalla ja sitten kotona. Nyt nappaan puhelimen lähelleni, jatkan siitä mihin tein viimeksi hiirenkorvan ja nautin. Voin askarrella ja voi olla ihan missä vaan.

Pysäytän kuuntelun hetkeksi ja haen taas kaapistani uuden rasian. Minulla on lajiteltuna kaikki. Kuviot, helmet, hileet, pohja- ja taustapaperit. Löytyy aiheittain, väreittäin, nipuittain ja sitten on vielä leimat, värit ja stanssit. Edellisten korttien tavoin, olen pyrkinyt näissäkin käyttämään syksyn ostamiani valmiita kuvioita. Joukossa oli paljon valmiiksi stanssattuja kuvioita, joiden suojaaminen kannattaa tehdä heti. Paras suoja on kiinnittää ja käyttää. Näissä kahdessa ensimmäisessä kortissa ei ole stanssattuja kuvioita, mutta kaikissa muissa on. Pari näistä laitoin pakettien mukaan, viisi myin ja jäljelle jäi muutama. TERHI

2 kommenttia:

Sartsa kirjoitti...

Olet tehnyt valtavan määrän upeita joulukortteja! Tosi kauniita! Tuollainen on varmasti mukava saada ja ihmetellä sitä käsissään :)
Minulla on myös tuo äänikirjajuttu aina käsillä. Viimeisin lukemani oikea kirja on jäänyt jopa keskeneräiseksi, ehkä vuosi sitten. Kuunnellessa voi tehdä jotain ihan muuta ja missä tahansa. Siirtyä hetkeksi vaikka työtilanteessa ihan toisenlaiseen maailmaan. Kuuntelen äänikirjaa siis usein myös autossa, kun siirryn paikasta toiseen. Harry Potterin maailmasta siirryn sujuvasti hoitotilanteisiin ja päinvastoin ;D

TeSa kirjoitti...

Kiitos ❤️
Töissä osa pystyy kuuntelemaan äänikirjat, itse en voi.