perjantai 8. joulukuuta 2023

Joulukortit vol 1

 Joulukorttien lähettäminen kallistuu vuosi vuodelta. Korttien lähettäminen on kuitenkin pysynyt tapana, vaikka viestin laittaminen on tosi yleistä. Miten mukava onkaan saada postia, kun joulu on. Myönnän, että meiltäkin lähtee aina vain vähemmän ja vähemmän joulutervehdyksiä, mutta laitan kyllä aina paketin mukaan kortin ja mielellään vielä itse tehdyn.

Näissä korteissa on yhteistä se, että olen ostanut syksyllä korttiharrastajalta satsin materiaalia, jotka lajittelin ja otin heti käyttöön nämä taustat. Niiden värimaailman mukaan loin jouluisen tunnelman ja pölläytin hileet liikkeelle. Kulutin kaksipuoleista teippiä, liimaa, timangeja, valmiita leikekuvia sekä jouluisia tervehdyksiä. Kun sain nämä valmiiksi, otin ne vielä kerran eteeni ja kiinnitin korttipohjiin. Kaksiosaisen kortin sisäsivulla on hyvin tilaa omalle joulutervehdykselle. Yksi korteista jäi omaan käyttööni, muut myin ystävälleni. Tältä meillä näyttää, kun saan levittäytyä töineni. 
TERHI

4 kommenttia:

Repolainen kirjoitti...

Hih - ihanaa kun laitoit "luovuuden pöydästäsi" kuvan...
Minäkin vasta sellaisen paljastin - hih...
Jestas miten paljon oletkaan saanut aikaan, uniikkeja kauniita kortteja!!
Minä olen tuhtaillut ihan muuta kuin kortteja - kuten sanoit, vuosi vuodelta vähemmän...
itse en juuri enää lainkaan...
Harmittaa tuo postin kulkemattomuus - on tehnyt jo liian monta oharia... kirjettä Järvenpäästä (18.9 lähetettyä) odotan yhä.

Ahmin useammankin ihanan iloisen postauksen tässä samalla - suloinen päivänsankari ja koko juhlijajoukko!! Ihanaa vilskettä ja rakkautta on elämässäsi - ilo nähdä!
Onnellista joulunodotuksen jatkoa!

TeSa kirjoitti...

Kiitos, samoin sinulle hyvää joulun odotusta ❤️

Irma kirjoitti...

Voi miten kauniita kortteja oletkaan tehnyt:) Ihailen:)

TeSa kirjoitti...

Kiitos, kiitos ❤️