maanantai 25. heinäkuuta 2011

Pusero 3 / 4 hihalla


Kiitokset teille kaikille, kommenttinne ja viestinne lämmittävät mieltäni mukavasti. Kiitos!
Lasityöni on saanut osakseen huomiota, josta näin opiskelijana olen iloinen.

Uusin neulepuseroni on jäänyt kuvaamatta, kun hovikuvaajani, tytär, liihuaa omia kesäisiä menojaan, eikä ehdi olemaan paikalla hyvän ilman salliessa. Pestasin pojan kameran taakse, kiristys, lahjonta, uhkaus... ja pakollinen maanantain selkäsauna.Poika räpsi kuvia, otti monta ja sanoi, että onhan niitä jo otettu tarpeeksi. Juups, 60 kuvasta pari onnistunutta.
HuoH!
Tämä neule ehti matkata jo Tallinnassakin matkaneuleenani. Sittemmin kotona neuloin hihat ja kaula - aukon. Josta jälkimmäistä korjailin useamman kerran.
Malli löytyy Modasta 4 / 2008, 50.
Sileä perusneule, jossa pisteenä iin päällä kiva v- aukko. Loppukesän rientoihin sopiva neule, ei liian lämmin kuitenkaan.

Lanka on Novitan Tennesee. Olen yrittänyt kaivella lankajemmoistani vuosien takaisia ostoksiani päivänvaloon, nämäkin langat ovat muutaman vuoden ehtineet sammaloitua laatikossaan.
Pakko tyhjentää vanhoja varastojaan, että saan uudet langat sopimaan jonnekkin.
Viime päivinä en paljon ole ehtinyt päivityksiä tekemään, vaikka paljon olisi aiheita. Jossain vaiheessa vain viime viikolla huomasin, että lomanikin on loppusuoralla ja paaaljon tekemättömiä töitä listalla. Siitähän se kiire sitten alkoikin. Esim. tämä kuvauspaikka, kukkaviidakko, jonka perkaamista yritän tänään vielä aloittaa.

Sunnuntain lelu- ja nukkekotitapahtuman ostokset on vielä kassissani, muutama valmis koru, virkkaus, askartelu, kirppisostos, ym. odottavat jonossa päivitystä. Kaikki aikanaan.
Aurinkoista viikon alkua teille kaikille,

10 kommenttia:

paivis kirjoitti...

Kiva neule, itsekin olen tuota mallia katsellut. Miesten kuvaaminen on vähän sellaista, ei huomata, ettei huivi olekaan ihan keskellä jne, mutta paremman puutteessa... - tuleehan niistä joskus ihan hyviä, enkä tarkoita sinun, vaan omia kuviani.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa upea neule ja ihana tuo väri ja malli.

Villanne kirjoitti...

Kaunis neule, menettelytapa kuulostaa niiiin tutulta jotta nuorison saa tekemään vanhemmille pieniä palveluksia... :)

Raitalammas kirjoitti...

Kaunis pusero. Sopii sinulle todella hyvin. Minunkin pitäisi joskus käyttää vanhaa lankavarastoa, mutta yleensä käy niin, että uudet langat houkuttelevat enemmän.

pirle kirjoitti...

Kaunista, herkkää kädenjälkeä taas viime postauksissasi, silmä ja sielu lepää :)

Anneli kirjoitti...

Ihana neule... ja reissannutkin on jo kauemmas, kuin minä pariin vuoteen.

Pionimetsän Tiina kirjoitti...

Oon ihan sanaton, kun katselin noita kuvia tosta tulppaanityöstäsi. Olet sä taitava! :)

TeSa kirjoitti...

Kaunis kiitos.

seijap kirjoitti...

Kaunista jälkeä jälleen.
Meilläkin kuvaamisen kanssa niin ja näin, jos isänytä ei tartu kameraan. Tänään pojan kuvaamana melkein 20 kuvaa ja niistä kaksi edes jotenkin julkaistavia. ;-)

TeSa kirjoitti...

Kiitos Seija.