tiistai 26. heinäkuuta 2011

Minikoossa ja lehdessä

Sunnuntain messuostokseni olivat "pienet", kun tarpeenikin näin työttömänä sopiikin olla kohtuulliset. Pienellä budjetillani sain kuitenkin mukavan lisän uuteen nukkekotiini, joka on vasta keräilyvaiheessa. Itse rakennushan on jo olemassa se vain odottaa tulemistaan takaisin uudessa asussaan vuosien kuluttua.
Sitä ennen ehdin tehdä monet messuostokset, löytää kirppiksiltä sopivaa materiaalia ja inspiroitua Tallinnan tarjonnasta. Tehtiinhän edellistäkin nukkista 10 - vuotta, ei tämä taida sen nopeammin valmistua.Läksimme aamusta aikaisin liikenteeseen. Ihan ensimmäisenä en paikalla ollut, mutta hyvin ehdin näkemään ihanuuksia, joita moni taitava tekijä oli pöydälleen myyntiin laittanut.
Vielä kun ostaja saisi kiertää myyntipöydän kolmelta eri reunalta, ei täytyisi kurkkia toisen selän takaa ja joutua tuupittavaksi takana olijan toimesta.
Ihailin taitavien puuhuonekalurakentajien aikaansaannoksia, mutten raskinut ostaa kuin yhden tuolin. Samaa sarjaa oli kotona ennestäänkin.
Haaveeksi jäi muutama huonekalu jotka toivottavasti vielä joskus pystyn ostamaan.
Ihailen pikkutarkkaa työtä, ajatuksella suunniteltua jossa taitavat kädet ovat saaneet kokonaisuuden onnistumaan täydellisesti.

Tai sitten jotain vanhaa ja ihanasti patinoitunutta. Sairaalansänky vuodelta 1983, 2 €. Metallia ja ah niin nostalginen.
Siinä kiertelyn ja ostosten huumassa näin jotain ihanaa.

Pienen ja siistin vanhan matkalaukun, jota heti tinkaamaan itselleni. Päästyämme myyjän kanssa hinnasta sopimukseen, keräsin olkalaukustani kallisarvoiset ostokseni matkalaukun suojiin ja lähdin tyytyväisenä messuilta pois.
Sunnuntainen iltapäivä kuluikin äidilläni. Samalla matkalla tapasin lapsuudenystäväni, joka ei jostain syystä halunnut kuvaansa julkaistavaksi, toivomus huomioitu ;)

Tänään on hypähdelty mustikkamättäillä aikaseen aamusta. Kotiin tultuamme otin postin laatikosta, heitin lehdet pöydälle ja hups! Meidän luhdin kuvahan oli uusimman Maalla - lehden Pihani aarre - kilpailusivulla. Tosin emme voittaneet harmaavesisuodatinta, mutta ei aina voi voittaa. Ei edes joka kerta.

3 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Ihania pikkuostoksia olet tehnyt !
Ja tuo matkalaukku on oikein aarre :)

tia kirjoitti...

Ihania juttuja ja tuo matkalaukku on todella aarre, meille tullut sukulaisilta muutama vanha matkalaukku, vielä odottavat sopivaa paikkaa, pois en antaisi.
Hyviä heinäkuun kesäpäiviä sinulle. Minä reissailen kodin ja mökin väliä, käyhän sekin lomareissusta ;-)

TeSa kirjoitti...

Kiitos teille.
Vanhat matkalaukut ovat edelleen jatkuva etsinnän kohde.