torstai 31. maaliskuuta 2022

Rannekkeet

Käsityöaiheisten kirjojeni hyllyt notkuu, kirjaimellisesti, toinen toistaan houkuttelevampia mallikirjoja. Ajoittain otan jonkun otoksen selattavakseni ja merkkaan sivun muistiin, TÄMÄ! Seuraavan kerran, kun sama kirja on taas edessäni, mietin, että MIKÄ? Niin se mieli muuttuu 😀
Mutta ei hätiä mitiä, kun se ailahtelu on ihan ok, ei kannata miettiä, vaan jatkaa selaamista, jostain sitä ideaa pukkaa. 
Stephanie Dosen Kauneimmat luontoneuleet pulppuaa kivoja ohjeita. Silmä tarkentui perhosiin, jotka on kiinnitetty kämmenpuolelle. Miksipä ei. Kyllä! 
Miksi kaiken näyttävän pitää olla kämmenselänpuolella? Kun vilkuttaa, näkyy perhonen. Tällä ajatuksella sain kolmelle langanvärille heti töitä. 
Lankana näissä Jakobsdals Angorina Lyx on jostain meille kantautunut, mutta niin keväisissä väreissä innosti neulomaan tehotyöille rannekkeet pienillä leteillä, lyhyellä peukalolla ja niillä perhosilla.
Lankaa ei kulunut montaakaan grammaa. Lanka on täysin tekokuitua. Rannekkeiden alle voi laittaa villahansikkaat lämmittämään. 
Hei, näissähän on samoja sävyjä sukkien kanssa. 


4 kommenttia:

Intsu kirjoitti...

Jotenkin niin kivoja nää ja tietysti joka pimulle omansa.

Irma kirjoitti...

Nyt on kyllä tosi somaa:) Herkulliset värit:)

Sartsa kirjoitti...

Pieni persoonallisuuslisä ei ole pahitteeksi :) Ja väriterapia on tietysti hyväksi myös neulojalle :)

TeSa kirjoitti...

Kiitos ❤
Minulle värit ovat tärkeä asia monessa asiassa. Jos neulon jotain itselle vierasta sävyä, työ töksii luontisilmukoista alkaen.