perjantai 11. syyskuuta 2020

Sukitellaan

Kaupan lehtihyllyt pullistelee uusia neulelehtiä ja kirjapuolelta ilmestyy syksyn aikana taas monta kivaa käsityökirjaa. On valinnanvaikeus minkä näistä haluan, joten ostan kaikki! Näistä on pitkäksi aikaa luettavaa ja selattavaa.
Vein kierrätykseen kaikki alta 2000-luvun käsityölehtikansiot, mitkä eivät enää puhutelleet minua. Eivät ottaneet vastaan paikallisessa, mutta onnekseni ohikulkevat asiakkaat valitsivat omansa ja loput veimme Tampereen kierrätyskeskukseen.
Nyt voin sanoa, että nämä sukat ovat jämien jämät. Langat on jaettu noi kahteen saman painoiseen nippuun, josta sain tehtyä ensinnä keltaiset sukat vihreillä varsiraidoilla. Keltaisten sukkien varsissa ja terässä on eri sävyiset langat.
Vihreää riitti vielä alemman parin sukanvarsiinkin. Kahden aikuisten sukkaparin jälkeen jäi jäljelle joka väriä noin metrin pätkät. En säästänyt edes parsinlangoiksi.
Tuttuun syksyiseen tapaan tehotytöt ovat jättäneet jälkensä jälleen piirroksen muodossa. Milja hiukan innostui piirtelemään omaan kokotaulukkoonsa lisukkeita mummin iloksi. Nyt pitää etsiä innostavia värejä lankalaatikoista ja neuloa syksyyn lämmikettä.



Ei kommentteja: