tiistai 15. syyskuuta 2020

Pidikkeet

Leikkisyys voisi olla sana, jolla kuvailen tätä punasilmäistä jänistä. Ei pidä olla liian vakavaa tämä kotona puuhailu. Tilasin Pänikkä ja Piirongista kaksi kivaa tuotetta, joista Hiirikuningas pääsee aikanaan joulukylään. Pikkuisen on päilyilevä katse.
Ylväs Hiirikuningas kantaa tarjotinta, mutta sille ei kyllä uskalla laittaa aitoa kynttilää, ettei nenu pala. Sopii kuitenkin hyvin pienesineiden säilyttämiseen. Tämän korkeus on 32 cm, eli ei ihan pieni hiirulainen.
Tämä jänis on joku viikonlopun viipeltäjä. Niin on punaiset silmät. Jalustalla seisova kaniini on 40 cm korkea. Kauniisti puettu, barokkityylinen. Ei liian räikeä vaatetus.
Täydentää kivasti eteisen lipaston sistuksellista kokonaisuutta. Viimeksi laitettiin kirpparilta löytynyt kiva taso kanin jalkojen alle.
Kodin tekstiilit vaihtuvat vähitellen syksyisemmiksi. Valot syttyvät hämäriin nurkkiin. Koti on hyvä paikka viipyä ja rauhoittua kiireisten päivien jälkeen.


6 kommenttia:

Sartsa kirjoitti...

Sinulla on hyvät valinnat. Kaikenlaista kivaa näytti tuolla kaupan puolella olevan.

Sude kirjoitti...

Pänikässä ja piirongissa on niin kivoja esineitä, kovasti on tehnyt mieli tilailla. Nämä hiiri ja jänis ovat tosi kauniit, hyvä valinta.

Nila kirjoitti...

Minulle ihan uusi kauppa. Mutta näyttää siellä kaikenlaista kivaa olevan myynnissä.
Tultiin taas välillä kotiin pyykkiä pesemään ja kampaajalle ja parturiin mutta sitten taas mökille. Vielä jäi tekemättä syksyn töitä.
Kotia pitää minunkin alkaa valmistella syksyn väreihin..

TeSa kirjoitti...

Kausikoristeissa on valinnanvaraa ja vanhatkin esineet tulevat uudella tapaa nähdyiksi.

OLI AIKA - Titta kirjoitti...

Samasta puodista olen tilannut mm. tarjotinta kantavan pupun. Se piti olla pääsiäisen, mutta tuossahan se on nyt nököttänyt kuukausia 😁

TeSa kirjoitti...

Kivat kausikoristeet sopivat ympärivuotiseen käyttöön. Tai joskus ne unohtuu palauttaa omiin piiloihinsa...