maanantai 23. joulukuuta 2019

Näin päästiin jouluun

 Tänä vuonna kaikenlaiset kirppiskäynnit on jääneet ihan minimiin, mutta netin selaamista en ole lopettanut. Netti tuo esineet näkyviin nopeammin, mutta nopea pitää olla päätöksissäänkin, jos mielii jotain saada.
Itselläni kävi hyvä tuuri, kun tämä suurehko joulukylä oli ehtinyt olla viitisen minuuttia näkyvissä ja olin ensimmäinen joka sen itselleen sai.
 Yritin kysellä tuotteen historiaa ja ikää, mutta en saanut kuin kiertelevän vastauksen, lahja sisarelta. 
Tässä on kiva yksityiskohta, kun valon saa kahteen eri sävyyn, rauhalliseen seebian sävyyn tai jouluvaloiksi. Ilman valojakin joulukylä on todella kaunis kaikkine yksityiskohtineen. Sain aikaiseksi melkoisen jonon, kun en päässyt heti ostamaan,. Myyjä otti ilmoituksen pois, kun sain vakuutettua, että tämä on minulle.
 Järjesteltiin Miljan kanssa nukkekoti, jossa oli melkoinen sekasotku, kun möksä siirrettiin talon päästä toiseen syksyllä. Kun pleksi avattiin, saatiin hammasharjasta alkaen kaikki paikoilleen ja samalla laitoimme joulun näkyviin.
Moneen vuoteen ei olla koristeltu jouluksi, mutta nyt kun nukkikseen saa laitettua valotkin helposti katkaisijasta napsuttamalla, kiitos miähen, voi valaistuksenkin hoitaa kätevästi. Enään ei tarvi konttailla nukkiksen alla.
 Kulkeissani huoneesta toiseen olen miettinyt värit ja koristeet kohdilleen. Kyllä, joka huoneessa jotain katsottavaa.
 AAAW, rakastan näitä pieniä hiirulaisia. Sain kivan somistuksen hiiristä ja Jyskin lasikuusesta. Taustan pahvilaatikossa pakettinarujen piilo.
 Finnmarin kaunis koriste viherkavien lomassa.
 Mailegin lippunauha somistaa eteisen taulua.
 Vaikka olen kovin allergisoitunut, tuotiin kokeiluun katajanoksat, jos niistä en saisi oireita.
 Fuksianpunainen hyasintti aukoo nuppujaan.
 Tätä piparitaloa on jo luultu oikeaksi muutaman kerran. Kirppislöytö, PartyLiten tuote. Lumiukko nimeään kantavasta elokuvasta, Emmas's ja Mama's.
 Taalainmaan hevoset nostettiin myös jouluksi näkyviin.
 Emännänkaappi on niiiin ihana!
 Viime jouluksi tekemäni kranssi. Ostin syksyn aikana paljon uutta materiaalia kranssiaskarteluja varten, ehtimättä kuitenkaan tekemään yhtäkään uutta. Jos joululomalla ennättäisin.
 Täällä on jo nähty tonttujen vilahduksia. Paketointitonttu on ollut erityisen laiskalla tuulella, mutta saunatonttu on lämmittänyt mukavan rentouttavat löylyt.
Siivoustonttu on raportoinut, ettei tänä vuonnakaan siivottu jouluksi, mutta nämä ovat siivonneet taas koko syksyn jokaista huonetta.4 kommenttia:

Sartsa kirjoitti...

...ja riemuita saa...

Kaikkia pieniä ja vähän isompiakin yksityiskohtia lasten silmille, ja miksei aikuistenkin.

intsu kirjoitti...

Sulla on aina niin kaunis koti,on joulu tai juhannus. Sulla on kaikkee aina niin paljon,tekemistä,koristeluita,juhlia,ruokia,herkkuja,ihania sisustukisa ja voimia ja aikaakin jostain olet napannut paljon lisää. Sä itse olet aivan ihana ystävä.
Oikein Suloista Joulua sinne koko porukalle.

Liisa kirjoitti...

Ihania pikkujuttuja:)isompiakin ,kauniita ,Suloisia:))
Joulu-koti valmis!!!..Tulkoon joulu....
Oikein Hyvää Joulua ,Sinulle TeSa!
ja Kiitos kaikista ihanista Tarinoista...pitkin vuotta;))

TeSa kirjoitti...

Kiitos teille!
Hyvää joulua kaikille.