maanantai 30. joulukuuta 2019

Viimeistelyssä

Syksyn aikana otin neuleet mukaan töihin, vaikka pitkään harasin vastaan. En nyt sentäs töissä neulo! Toisaalta ruokailuun ei kauaa kulu, kun ruuan vain lämmittää ja syö. Lopun tauosta voi tehdä jotain järkevää, eikä vain selata puhelintaan. Tauoilla valmistui tehotytöille useammat sukat ja lapaset. Nuorimmalle ja miähelle pipat.
Kun pipat oli valmiina, pengoin syksyn messupussista kevään 2020 Novitan lankauutuudet, joista neuloin miähelle Keväthalit nimpparisukiksi. Aloitin ohjeen mukaan, säädin heti omiani eikä Raita, 813, riittänyt kuin toiseen sukkaan. Toisen sukan neuloin vastaväreillä. Vihreä, 325, oli riitoisampi kerä, josta vielä jäikin siron 46 jälkeen enemmän kuin jämät. Miäs aina vastustelee uusien sukkien neulomista itselleen, mutta hetihän nämä otti yösukikseen.
Toinen viimeistelyssä ollut työ oli itselleni virkkattu pipa ja lapaset. Tuulia Desing tarvikepaketissa on kaikki mitä tähän settiin tarvitaan. Neulon vielä tupsun muotoonsa ja pipaan merkin paikoilleen, niin setti on valmis.
Yhteistä näille valmiille töille on messut, josta ostin materiaalin. Voisin vetää rastin seinään, jotain messuostoksia valmiina näin äkkiä.
Arkivapaan luxusta on pitkät aamu-unet, jonka jälkeen lähdimme kaupunkiin elokuviin. Huomenna parasta ennen elluliput oli käytettävä nyt, tai sitten unohtaa ne. Oli kiva päivänäytös ja ajoissa illaksi kotiin.


3 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Kiitos!

Sartsa kirjoitti...

Neuleet vastaan puhelin hyvä valinta, joskin usein vaikea.
Hyvää uutta vuotta!

TeSa kirjoitti...

Samoin, kiitos!