perjantai 20. joulukuuta 2019

Väriä

 Haluan nauttia joulukukista hyvissä ajoin ennen joulua. Tammikuussa, kun aurinko paistaa, jos paistaa, en pidä joulukukkien jatkuvasta tursuamisesta. Miellän ne kausikukiksi, joiden aika on jouluna. Siksi ostan paljon kukkivia hyvissä ajoin ja siirtelen niitä aina itseäni miellyttäville paikoille.
 Moni teistä lukijoistani jää jo joululomalle viikonloppuna. Haluan näin toivottaa teille kaikille oikein hyvää joulun aikaa. 

Ensimmäisen kerran jätin kirjoittamatta ainuttakaan joulukorttia. Olin suunnitellut askartelevani ne kesälomalla, mutta. En ehtinyt. 
Pitkin syksyä oli hyvä ajatus, mutta lopun niitin iski Postin lakko, joka antoi minulle helpotuksen huokauksen. Ei ole mitään mieltä käyttää aikaa askarteluun, jos kortit jumii postiin. No, ei taida jumia, mutta ei lähde korttejakaan.
Ehkä ensi vuonna. Ehkä. Pyrin saamaan jälleen joulukylästä videon humun avulla vielä ennen joulua.

5 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Hyvää joulua! En laittanut minäkään joulukortteja, paljolti samat syyt kuin sinulla. Kolme ikivanhaa serkkua oli kuitenkin pakko muistaa kortilla.

TeSa kirjoitti...

Kiitos Kristiina. Nykyajan viestimillä voi muistaa niin monella eri tavalla, ketään unohtamatta.

Liisa kirjoitti...

Hyvää joulun alusaikaa!
Kukat ehdottomasti kuuluvat jouluun!
Joulukortit lähinaapureille ,jokunen postin kautta...
ennen 20-30 korttia,minulla iänikuinen puhelin sillä kauniin joulurunon hyvää joulu toivotuksin lähetän kymmeniä...:)

Sartsa kirjoitti...

Punainen sopii jouluun. Saatko amaryllikset talvetettua? Miä heitin just viime vuotiset pois, kun hermostuin niitä raatoja kattelemaan.
Ei mitään joululomaa, vaan täyttä työtä. silloin on painettava kun rauta on kuumaa...tosin meiän työssä se rauta taitaa hehkua koko ajan ;D Tuplavuoroakin ois ollu tarjolla, onneks osasin kieltäytyä. 1 vuoro per päivä riittää ainakin nyt viikonloppuna.
Kortteja laitoin tavalliseen tapaan uhmaten postin lakkoa. Lähetin marraskuussa yhen paketin, joka kulki edestakaisin. Siitä sain lopulta hyvityksenä 10 ikimerkkiä :)

TeSa kirjoitti...

Kiitos, kiitos.
Joulun kukista en talveta kuin jouluruusun. Sekin on siinä ja tässä miten menestyy, yleensä ei.
Tsemppiä töihin, teitä tarvitaan ja odotetaan!