perjantai 11. joulukuuta 2020

Kortteilu jatkuu

 Minulla on vielä tämän vuoden joulutervehdykset postittamatta. Olen askarrellut kortteja koko viikon erilaisilla teemoilla yksittäiskappalein tai sarjoittanut työskentelyäni. Tuntuu, että työpöytäni ei tyhjene laisinkaan, vaikka näitäkin kortteja on valmistunut 62! Otin tavoitteekseni tehdä viikon aikana niin paljon kuin mahdollista. Enkä suinkaan ole ottanut laatikoistani helpoimpia materiaaleja ensinnä tehtäväkseni, vaan vuoroin päästän itseni helpolla ja toisella hetkellä haastan itseni ihan mahdottomuuksiin. Se mikä on kaunista toiselle, saattaa ahdistaa itseäni. Olen pyrkinyt käyttämään laajasti värejä, pysyen kuitenkin teemassa joulu. Laitan puhelimesta jouluradion soimaan, vaihdan välillä kanavaa. Nyt on ihan parasta pikkujoulutunnelma. Yleensä kuuntelen rouheaa joulua. Aiemmin mainitsemani räkis ei ole koronaa, vaan sitkeä flunssa, jonka sairastan nyt perusteellisesti poskintelo- ja korvatulehduksena. Korvakipuisena on ollut melkoista päänsisäistä huminaa.

Ylinnä olevissa korteissa on teemana erilaiset jouluiset ruuanvalmistusohjeet. Näissä alemmissa korteissa on 3D-kuviot, joissa on niin eteerisen kauniit värit. Korttikuviosivuja oli 12, joista jäi lähes joka sivulta ylimääräisiä kuvioita lisätäväksi korttiin tai voi tehdä enemmänkin kortteja. Tein jämistä muutaman omavalintaisen kuvakollaasin. En kuitenkaan näitä kuvissa olevia.

Etusivun kuvaa  huomattavasti pienempi kuva on ohje, ja sen kiinnitin aina sisäpuolelle. Käytän ohutta kaksipuoleista teippiä tai 3D-kuvioihin tarkoitettua paksua teippiä. 
Kolmiulotteisuus tulee hyvin näkyväksi vaikka en jokaisen kuvan alla käytä kohoteippiä.

Vielä ennen tervehdyksen lähettämistä, sisäsivulle voi kirjoittaa oman jouluisen viestin. Tai ainakin lähettäjän nimen. Joskus on avattu kirjekuoria, kun unohtui allekirjoitukset. Huppista!

Jouluiset/talviset kuvat välittävät erilaisen viestin sävyillään ja mielenkiintoisilla kuvilla. Nuottipaperista muistui mieleeni, että Hämeenkyrön seurakunnan Kauneimpien joululaulujen ulkotapahtumakin on jouduttu perumaan tulevalta sunnuntailta vallitsevan tilanteen vuoksi.

Alimmasta kuvasta jää muistiin paperikko, jos jotakuta kiinnostaa samantapaisten korttien askartelut. Hyvää viikonloppua teille kaikille. Pysykää terveinä. Minä taidan hetken selailla nettiä, jos löytäisin kivan jouluisen stanssin kortteiluun... 😉


8 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Kyllä on kivoja ja hienoja:) Ottaisin mielelläni vaikka jokaisen;) Taitolaji on tämäkin:)

TeSa kirjoitti...

Kiitos Irma ❤
Kortteilu on kyllä vienyt naista koko viikon. Tästä lajista kun hurahtaa, niin mahdollisuuksia löytyy ihan rajattomasti.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Kauniita ja upean värisiä kortteja. Ihanat koristelutkin olet laittanut.

TeSa kirjoitti...

Kiitos ❤

satunNainen Paula kirjoitti...

Upeita, upeita, upeita!

TeSa kirjoitti...

Kiitos Paula!

Saija kirjoitti...

No huh, 62 kpl. Hatun noston arvoinen saavutus!

TeSa kirjoitti...

Kiitos Saija.